Menu
Your Cart

Брандирани аксесоари

По случай юбилей - 25 години Стар Нейлз - България, добавяме към серията от специални продукти още един артикул. За всички, които обичат да работят с SNB Professional, имаме специално предложение - мека и комфортна тениска, изработена от пениран памук с ликра (95% памук и 5% ликра). Брандирането е о..
15.50 лв.
Несесер SNB
Няма наличност
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Брандирани аксесоари

Брандираните аксесоари представляват вид аксесоар, който носи името на определен бранд. Тези аксесоари са маркирани или персонализирани с логото, името или други идентификационни елементи на определена марка. Главната цел е да промотират или установят визуалната идентичност на марката и да увеличат осведомеността за нея сред потребителите. В нашия онлайн магазин ще откриете брандирани аксесоари на SNB

                                                   

Всеки известен бранд създава свои брандирани аксесоари, които са неговата гордост. За нас е истинско удоволствие, когато видим, че аксесоарите, които предлагаме се ползват всеки ден от наши клиенти.

Брандирани аксесоари SNB

SNB е българска козметична компания, която е доказала водещото си място сред марки за козметика и продукти за маникюр. Брандираните аксесоари SNB са създадени не само, за да дават показност на продуктите, а и в помощ на професионалистите и любителите маникюристи. Ние искаме да помогнем развитието на всеки по пътя му, затова създадохме брандирани аксесоари, които са качествени и носят своите ползи за потребителите.

Видове брандирани аксесоари SNB, които ще откриете в нашия онлайн магазин

Брандираните аксесоари на нашата любима марка – SNB, са изпипани до най-малкия детайл и носят радост на своите притежатели.

Тениски SNB

Tениските, които предлагаме с брандирано лого SNB са от страхотна материя. По случай своя юбилей SNBдобави няколко тениски към своя продуктов асортимент. Тениските са меки и комфортни и могат да бъдат чудесен подарък за приятелка, която работи с продукти на марката. Брандираните тениски са изработени от памук с ликра (95% памук и 5% ликра). Брандирането е от сито печат и сърце, направено от червени камъчета, които придават на тениските изтънчен вид. 

Несесери SNB

Несесерите са често използвани аксесоари, които се използват за съхранение и носене на различни предмети, като козметика, грим, хигиенни продукти, химикали, моливи и други малки предмети. Брандираните несесери се персонализират с логото, името или дизайна на определена марка или организация, което ги прави отлична опция за корпоративни подаръци, рекламни продукти или сувенири. Ние избрахме да брандираме несесерите си, за да могат нашите клиенти да съхраняват своите продукти.

Картонен стелаж

Картонен стелаж е мебел, изработен от картон. Този тип стелажи са леки, лесни за сглобяване и могат да се използват за временно съхранение на различни предмети. Въпреки че картонените стелажи не са толкова здрави и устойчиви, колкото тези от метал или дърво, те са икономична и екологична алтернатива, която може да бъде използвана за различни цели. Когато става въпрос за козметика и продукти за маникюр те най-лесно се съхраняват върху стелажи, тъй като е удобно да видите конкретния продукт и просто да го вземете. Картонения стелаж може да се използва за професионална употреба в салон или вкъщи, за да подредите козметиката си.

Престилки SNB

Престилките, които предлагаме са вид брандиран аксесоар с логото на SNB. Клиентите, които купуват този артикул са професионалисти, които искат да предпазят дрехите си от замърсяване по време на работа. Престилката не е обикновена, а е красива и стои добре.

Калцуни SNB

Калцуните се използват, за да се поставят на краката при процедура педикюр. Тяхната цел е да стоплят краката, за да може продукта да подейства. Брандирани калцуни ще намерите при нас.

Защо да заложите на брандирани аксесоари от нашия онлайн магазин?

Онлайн магазинът предлага брандирани аксесоари на марка, която се е установила на пазара. Продуктите се отличават  с високо качество. SNB е изградила репутацията си на надежден доставчик на качествени продукти, това е причината да си закупите от нашия онлайн магазин за маникюр.

Брандирани аксесоари