Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

ГЕЛ ЛАК 001 ШЕР 15 мл

ГЕЛ ЛАК 001 ШЕР 15 мл
ГЕЛ ЛАК 001 ШЕР 15 мл
-14 %
ГЕЛ ЛАК 001 ШЕР 15 мл
ГЕЛ ЛАК 001 ШЕР 15 мл
ГЕЛ ЛАК 001 ШЕР 15 мл
30.00 лв.
35.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: GLD001
  • Тегло: 0.02кг

Гел лак

Гел лакът е продукт, който се нанася върху ноктите и е подходящ за по-дълго носене. Всичките ни продукти от категория гел лак са с високо качество и тествани преди да бъдат пуснати в продажба. Ние се съобразяваме с търсенето на пазара, както и всички навлизащи тенденции. Това е огромен плюс за нашите клиенти и именно и това е една от причините да се разрастваме толкова бързо. Използването на гел лак улеснява ежедневието на нашите клиенти.

 

Гел лак SNB Professional

Една от основните марки гел лак е SNB Professional. Марката е на пазара от 1993 г. и е доказала своите качества и положителни страни. Ние сме горди, че можем да предлагаме в своя сайт продукти гел лакове SNB Professional. Всички гел лакове SNB Professional са за професионална употреба и изискват познания, за да работите с тях. Нашия екип е на разположение да Ви предостави цялата нужна информация за всеки един от продуктите и начина на работа.

 

Гел лак 001 Шер

Продуктът, който разглеждате в момента е гел лак 001 Шер. Това е продукт, който е един от най-старите колекции на марката. Той е много харесван от клиентите и производителя ежегодишно изкарва огромни количества, за да отговори подобаващо на търсенето.

 

Гел лак 001 Шер е хипоалергенен и не съдържа излишни алергени, които да предизвикват алергии!

 

Характеристики

Продуктът представлява красив стандартен червен цвят, който е част от класическата гама цветове. SNB Professional са го направили малко по-интересен, като са добавили фини частици брокат.

Този гел лак подсказва за стил и класа, както и любов, която е готова да Ви изпепели.

Начин на използване

За да използвате правилно гел лак 001 Шер е нужно да си осигурите всички необходими продукти преди нанасянето му. Спазването също на правилните стъпки за издръжлив гел лак ще помогнат за по-дълготраен маникюр.

 

На кратко за стъпките:

  • Почистете добре ноктите преди да нанесете, какъвто и да е материал върху тях – Това включва почистване на кожички, изравняване на нокти и премахване на прах и мазнина от нокътната плочка;
  • Използвайте Ultrabond – Свързващ елемент Ultrabond се използва за свръзка между естествения нокът и базата. Той не изсъхва, а остава леко лепнещ;
  • Използвайте качествена база по избор;
  • Нанесете гел лака в два своя, за да има най-добро покритие;
  • Завършете с топ лак.
Цвят
ЦвятЧервен
Ефект
ЕфектБрокат

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

Related Articles