Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

ГЕЛ ЛАК 002 ЕТА 15 мл

ГЕЛ ЛАК 002 ЕТА 15 мл
ГЕЛ ЛАК 002 ЕТА 15 мл
-20 %
ГЕЛ ЛАК 002 ЕТА 15 мл
ГЕЛ ЛАК 002 ЕТА 15 мл
ГЕЛ ЛАК 002 ЕТА 15 мл
28.00 лв.
35.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: GLD002
  • Тегло: 0.02кг

Гел лак

Гел лакът е продукт, който се нанася върху ноктите и е подходящ за по-дълго носене. Всичките ни продукти от категория гел лак са с високо качество и тествани преди да бъдат пуснати в продажба. Ние се съобразяваме с търсенето на пазара, както и всички навлизащи тенденции. Това е огромен плюс за нашите клиенти и именно и това е една от причините да се разрастваме толкова бързо. Използването на гел лак улеснява ежедневието на нашите клиенти.

 

Гел лак SNB Professional

Една от основните марки гел лак е SNB Professional. Марката е на пазара от 1993 г. и е доказала своите качества и положителни страни. Ние сме горди, че можем да предлагаме в своя сайт продукти гел лакове SNB Professional. Всички гел лакове SNB Professional са за професионална употреба и изискват познания, за да работите с тях. Нашия екип е на разположение да Ви предостави цялата нужна информация за всеки един от продуктите и начина на работа.

 

Гел лак 002 Ета

Продуктът, който разглеждате в момента е гел лак 002 Ета. Това е продукт, който е един от най-старите колекции на марката. Той е много харесван от клиентите и производителя ежегодишно изкарва огромни количества, за да отговори подобаващо на търсенето.

 

Гел лак 002 Ета е хипоалергенен и не съдържа излишни алергени, които да предизвикват алергии!

 

Характеристики

Продуктът представлява тъмно червен цвят, който сме определили като цвят бордо. Гел лаковете, които са бордо са много търсени от нашите клиенти. Освен това към него са добавени брокатени частици, които придават блясък. Когато поставите ноктите си на пряка светлина ще забележите, че отблясъците имат светло червени и лилави нюанси. Гел лак 002 Ета е плътен и искрящ, подходящ за зимата при коледни декорации и по всяко време на годината за блясък.

Начин на използване

За да използвате правилно гел лак 002 Ета е нужно да си осигурите всички необходими продукти преди нанасянето му. Спазването също на правилните стъпки за издръжлив гел лак ще помогнат за по-дълготраен маникюр.

 

На кратко за стъпките:

  • Почистете добре ноктите преди да нанесете, какъвто и да е материал върху тях – Това включва почистване на кожички, изравняване на нокти и премахване на прах и мазнина от нокътната плочка;
  • Използвайте Ultrabond – Свързващ елемент Ultrabond се използва за свръзка между естествения нокът и базата. Той не изсъхва, а остава леко лепнещ;
  • Използвайте качествена база по избор;
  • Нанесете гел лака в два своя, за да има най-добро покритие;
  • Завършете с топ лак.
Цвят
ЦвятБордо
Ефект
ЕфектБрокат

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

Related Articles