Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

ГЕЛ ЛАК 004 АМАРА 15 мл

ГЕЛ ЛАК 004 АМАРА 15 мл
ГЕЛ ЛАК 004 АМАРА 15 мл
ГЕЛ ЛАК 004 АМАРА 15 мл
ГЕЛ ЛАК 004 АМАРА 15 мл
ГЕЛ ЛАК 004 АМАРА 15 мл
35.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: GLD004
  • Тегло: 0.02кг

Гел лак

Гел лакът е продукт, който се нанася върху ноктите и е подходящ за по-дълго носене. Всичките ни продукти от категория гел лак са с високо качество и тествани преди да бъдат пуснати в продажба. Ние се съобразяваме с търсенето на пазара, както и всички навлизащи тенденции. Това е огромен плюс за нашите клиенти и именно и това е една от причините да се разрастваме толкова бързо. Използването на гел лак улеснява ежедневието на нашите клиенти.

 

Гел лак SNB Professional

Една от основните марки гел лак е SNB Professional. Марката е на пазара от 1993 г. и е доказала своите качества и положителни страни. Ние сме горди, че можем да предлагаме в своя сайт продукти гел лакове SNB Professional. Всички гел лакове SNB Professional са за професионална употреба и изискват познания, за да работите с тях. Нашия екип е на разположение да Ви предостави цялата нужна информация за всеки един от продуктите и начина на работа.

 

Гел лак 004 Амара

Продуктът, който разглеждате в момента е гел лак 004 Амара. Това е продукт, който е един от най-старите колекции на марката. Той е много харесван от клиентите и производителя ежегодишно изкарва огромни количества, за да отговори подобаващо на търсенето.

 

Гел лак 004 Амара е хипоалергенен и не съдържа излишни алергени, които да предизвикват алергии!

 

Характеристики

Този продукт е изключително интересен цвят. Ние бихме казали, че е кафяв с нюанси на тъмно лилаво. Определено на пазара никоя марка не предлага подобен продукт, тъй като производителя държи патент за някои от цветовете. Този цвят е омайващ и различен. Ако сте любители на по-тъмните нюанси, това е Вашия цвят. Препоръчваме да го изпробвате. Освен това цвета е пастелен и няма отблясъци.

Начин на използване

За да използвате правилно гел лак 004 Амара е нужно да си осигурите всички необходими продукти преди нанасянето му. Спазването също на правилните стъпки за издръжлив гел лак ще помогнат за по-дълготраен маникюр.

 

На кратко за стъпките:

  • Почистете добре ноктите преди да нанесете, какъвто и да е материал върху тях – Това включва почистване на кожички, изравняване на нокти и премахване на прах и мазнина от нокътната плочка;
  • Използвайте Ultrabond – Свързващ елемент Ultrabond се използва за свръзка между естествения нокът и базата. Той не изсъхва, а остава леко лепнещ;
  • Използвайте качествена база по избор;
  • Нанесете гел лака в два своя, за да има най-добро покритие;
  • Завършете с топ лак.
Цвят
ЦвятКафяв
Ефект
ЕфектПастел

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър