Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл

Гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл
Гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл
Най-продаван
Гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл
Гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл
Гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл
17.95 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: NUC002
 • Тегло: 0.01кг

Гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл. е част от новата серия на SNB - NailUPГел лаковете от тази серия осигуряват са с характерна истинска плътност на покритието, която се придобива още след първото нанасяне.Багрите от серията са толкова разнообразни и благодарение на различните постигнати ефекти на цветовете, което би удовлетворило и най-взискателния вкус. Серията е уникална, защото гел лаковете  могат да се използват и за домашна употреба.

 

Какво представлява гел лак NailUP "Просто черно" и какъв ефект придава на ноктите?

Просто черно, плътно, пастелно, истинско, изчистено черно...съвършено като нощта.Черното винаги е модерно и класическо.Този прекрасен продукт е подходящ за всеки сезон и гарантира вашия изискан и неотразим маникюр.Може да се използва както за цялостен маникюр, така и като отделен акцент или за декориране на Вашия забележителен маникюр. 

Как да създадете издръжлив маникюр с гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл?

Важно е да спазвате стъпките, които ще Ви изброим по-надолу. Гарантираме, че с правилна употреба на продуктите ще постигнете издръжлив и здрав маникюр с Гел лак NailUP " Просто черно" 6 мл

 

Стъпки за издръжлив маникюр:

 • Изпилете добре ноктите и постигнете желаната от Вас форма с пила по избор;
 • Почистете добре кутикулата с помощта на гел за почистване на кожички и подходящ инструмен. Всички продукти можете да откриете в нашия магазин за продукти за маникюр;
 • Използвайте блог пила, с помощта на която загладите нокътя.
 • Използвайте Активен препарат за нокти, за да премахнете прахта и мръсното от ноктите;
 • Препарат за подготовка NailUP се нанася върху целия нокът и се изчаква няколко секунди, за да изсъхне. Този продукт се използва за свързващ елемент между нокътната плочка и основа за гел лак;
 • Нанесете достатъчно количество от основа за гел лак NailUP на всеки нокът, като покриете добре и обърнете внимание и на свободния край. Нанасяйте внимателно и пазете кожичките, за да може ефектът да бъде издръжлив маникюр.
 • Основата за гел лак NailUP се полимеризира в UV лампа за 60 секунди, като времето зависи от силата на лампата;
 • Нанесете гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл. и внимавайте отново да не нацапате кожичките. Ако случайно нацапате кожичките, можете да използвате коректор, който можете да откриете в нашия сайт за продукти за маникюр. Старайте се да нанасяте цвета максимално до кутикулата, но без да я цапате.
 • Гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл. се полимеризира в UV лампа за 60 секунди след нанасяне на първи слой от него.
 • Нанесете втори слой от гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл. Този слой, че направи визията на маникюра по-завършен и плътен. Отново е нужно да полимеризирате и този слой в UV лампа.
 • Завършваме с топ лак с лепкав или без лепкав слой, като внимаваме да има от него по целия нокът, след което полемеризираме за последен път.
 • Почистете добре лепкавия слой, ако има такъв с течност за премахване на лепкав слой.

Цветовете от серия NailUP са силно пигментирани и е възможно след нанасяне на топ лака да останат следи от цвета по четката. Затова препоръчваме да я почиствате с тампон след всеки нокът. Можете да използвате масло за кожички и крем за ръце, за да завършите процедурата професионално.

 

Как да премахнете старото покрите на гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл?

След известно време идва моментът, в който искате да свалите своя гел лак. Това се случва или защото вече лака е доста израстнал или просто вече този цвят Ви е омръзнал. Без значение каква е причината, Вие трябва да знаете как да премахнете старото покритие от ноктите.

 

Стъпки за правилно премахване на гел лак от ноктите:

 • Използвайте пила за нокти, която да не е по-груба от 180 грид и внимателно надраскайте топ лака от ноктите.
 • Вземете тампон и го напоете с препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP и поставете тампона върху всеки нокът, а след това ги увийте с фолио или използвайте щипки за сваляне на гел лак. Изчакайте около 15 минути.
 • След като времето мине премахнете щипката или махнете фолиото от първия пръст и с подходящ инструмент - дървен или железен избутвач, премахнете напукания гел лак. Направете това с всички пръсти един по един.
 • Запилете нокътната плочка с блог пила, за да загладите ноктите и да остраните всички неравности.

Ноктите Ви вече са готови или за почивка или за нанасяне на нов гел лак. Ще се изненадате колко добре стои гел лак NailUP "Просто черно" 6 мл. върху ноктите Ви. С него ще блеснете и всички погледи ще са приковани към Вашата изисканост и стил.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър