Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл

Гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл
Гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл
Гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл
Гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл
Гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл
17.95 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: NUC102
 • Тегло: 0.01кг

Гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл. е най-ярко червения цвят в новата серия на SNB. Без значение дали  сте професионален маникюрист или любител е задължително да имате червен гел лак. "Червено червило" е най-страстният цвят в серия NailUP. Най-стилните маникюри са в ярко червен цвят.

Какво представлява гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл и какъв ефект придава на ноктите?

Цветът на този гел лак е очевиден още от самото име на продукта. Точно, колкото е червено червилото, толкова е червен и този гел лак за нокти. Ефектът му е едновременно неонов и пастелен, което придава допълнителна визия. Гел лак "Червено червило" е силно пигментиран, затова трябва да се внимава с кожичките, за да може да постигнете перфектен маникюр. Винаги поставяйте от цвета в свободния край на нокътя, за да няма отслоявания.

 

Как да създадете издръжлив маникюр с гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл?

Важно е да спазвате стъпките, които ще Ви изброим по-надолу. Гарантираме, че с правилна употреба на продуктите ще постигнете издръжлив и здрав маникюр с гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл

 

Стъпки за издръжлив маникюр:

 • Изпилете добре ноктите и постигнете желаната от Вас форма с пила по избор;
 • Почистете добре кутикулата с помощта на гел за почистване на кожички и подходящ инструмен. Всички продукти можете да откриете в нашия магазин за продукти за маникюр;
 • Използвайте блог пила, с помощта на която загладите нокътя.
 • Използвайте Активен препарат за нокти, за да премахнете прахта и мръсното от ноктите;
 • Препарат за подготовка NailUP се нанася върху целия нокът и се изчаква няколко секунди, за да изсъхне. Този продукт се използва за свързващ елемент между нокътната плочка и основа за гел лак;
 • Нанесете достатъчно количество от основа за гел лак NailUP на всеки нокът, като покриете добре и обърнете внимание и на свободния край. Нанасяйте внимателно и пазете кожичките, за да може ефектът да бъде издръжлив маникюр.
 • Основата за гел лак NailUP се полимеризира в UV лампа за 60 секунди, като времето зависи от силата на лампата;
 • Нанесете гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл. и внимавайте отново да не нацапате кожичките. Ако случайно нацапате кожичките, можете да използвате коректор, който можете да откриете в нашия сайт за продукти за маникюр. Старайте се да нанасяте цвета максимално до кутикулата, но без да я цапате.
 • Гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл. се полимеризира в UV лампа за 60 секунди след нанасяне на първи слой от него.
 • Нанесете втори слой от гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл. Този слой, че направи визията на маникюра по-завършен и плътен. Отново е нужно да полимеризирате и този слой в UV лампа.
 • Завършваме с топ лак с лепкав или без лепкав слой, като внимаваме да има от него по целия нокът, след което полемеризираме за последен път.
 • Почистете добре лепкавия слой, ако има такъв с течност за премахване на лепкав слой.

Цветовете от серия NailUP са силно пигментирани и е възможно след нанасяне на топ лака да останат следи от цвета по четката. Затова препоръчваме да я почиствате с тампон след всеки нокът. Можете да използвате масло за кожички и крем за ръце, за да завършите процедурата професионално.

 

Как да премахнете старото покрите на гел лак NailUP "Червено червило" 6 мл?

След известно време идва моментът, в който искате да свалите своя гел лак. Това се случва или защото вече лака е доста израстнал или просто вече този цвят Ви е омръзнал. Без значение каква е причината, Вие трябва да знаете как да премахнете старото покритие от ноктите.

 

Стъпки за правилно премахване на гел лак от ноктите:

 • Използвайте пила за нокти, която да не е по-груба от 180 грид и внимателно надраскайте топ лака от ноктите.
 • Вземете тампон и го напоете с препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP и поставете тампона върху всеки нокът, а след това ги увийте с фолио или използвайте щипки за сваляне на гел лак. Изчакайте около 15 минути.
 • След като времето мине премахнете щипката или махнете фолиото от първия пръст и с подходящ инструмент - дървен или железен избутвач, премахнете напукания гел лак. Направете това с всички пръсти един по един.
 • Запилете нокътната плочка с блог пила, за да загладите ноктите и да остраните всички неравности.

Ноктите Ви вече са готови или за почивка или за нанасяне на нов гел лак.

Гел лак NailUP "Червено червило" 6мл. стои стилно, когато Ви предстои важна среща или просто искате да направите добро впечатление. Черна или червена рокля с лак "червено червило" ще Ви превърне в перфектната среща за някого. Ако искате да бъдете в центъра на вниманието за хората около Вас, то това е Вашия продукт.

 

 

Цвят
ЦвятЧервен
Ефект
ЕфектНеон, Пастел

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър