Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл

Гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл
Гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл
Гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл
Гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл
Гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл
17.95 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: NUC502
 • Тегло: 0.01кг

Гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл. е част от най-новата серия на SNB - NailUP. Всички цветове ще Ви изненадат с това колко лесно се нанасят, а също с добрата покривност. Всички продукти NailUP са предназначени за домашна употреба и не е нужно да се притеснявате дали ще Ви причинят алергия, тъй като са напълно безобидни. Плътни са и е достатъчен един слой, за да забележите това. Въпреки това ние Ви препоръчваме да нанасяте два слоя гел лак.

Какво представлява гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл и какъв ефект придава на ноктите?

Гел лак "Шокиращо зелено" представлява изключително покривен лак, който е в цвят зелен. Електриков е нюанса на зеленото, което го прави по-различен от обикновен зелен цвят гел лак.  Светъл цвят, който чудесно може да се използва за декорации през лятото. Нашата практика ни показва, че неоновите цветове гел лакове са най-предпочитани през лятото, а този шокиращо зелен цвят е бум сред младите. 

Как да създадете издръжлив маникюр с гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл?

Важно е да спазвате стъпките, които ще Ви изброим по-надолу. Гарантираме, че с правилна употреба на продуктите ще постигнете издръжлив и здрав маникюр с гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл

 

Стъпки за издръжлив маникюр:

 • Изпилете добре ноктите и постигнете желаната от Вас форма с пила по избор;
 • Почистете добре кутикулата с помощта на гел за почистване на кожички и подходящ инструмен. Всички продукти можете да откриете в нашия магазин за продукти за маникюр;
 • Използвайте блог пила, с помощта на която загладите нокътя.
 • Използвайте Активен препарат за нокти, за да премахнете прахта и мръсното от ноктите;
 • Препарат за подготовка NailUP се нанася върху целия нокът и се изчаква няколко секунди, за да изсъхне. Този продукт се използва за свързващ елемент между нокътната плочка и основа за гел лак;
 • Нанесете достатъчно количество от основа за гел лак NailUP на всеки нокът, като покриете добре и обърнете внимание и на свободния край. Нанасяйте внимателно и пазете кожичките, за да може ефектът да бъде издръжлив маникюр.
 • Основата за гел лак NailUP се полимеризира в UV лампа за 60 секунди, като времето зависи от силата на лампата;
 • Нанесете гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл. и внимавайте отново да не нацапате кожичките. Ако случайно нацапате кожичките, можете да използвате коректор, който можете да откриете в нашия сайт за продукти за маникюр. Старайте се да нанасяте цвета максимално до кутикулата, но без да я цапате.
 • Гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл. се полимеризира в UV лампа за 60 секунди след нанасяне на първи слой от него.
 • Нанесете втори слой от гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл. Този слой, че направи визията на маникюра по-завършен и плътен. Отново е нужно да полимеризирате и този слой в UV лампа.
 • Завършваме с топ лак с лепкав или без лепкав слой, като внимаваме да има от него по целия нокът, след което полемеризираме за последен път.
 • Почистете добре лепкавия слой, ако има такъв с течност за премахване на лепкав слой.

Цветовете от серия NailUP са силно пигментирани и е възможно след нанасяне на топ лака да останат следи от цвета по четката. Затова препоръчваме да я почиствате с тампон след всеки нокът. Можете да използвате масло за кожички и крем за ръце, за да завършите процедурата професионално.

 

Как да премахнете старото покрите на гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл?

След известно време идва моментът, в който искате да свалите своя гел лак. Това се случва или защото вече лака е доста израстнал или просто вече този цвят Ви е омръзнал. Без значение каква е причината, Вие трябва да знаете как да премахнете старото покритие от ноктите.

 

Стъпки за правилно премахване на гел лак от ноктите:

 • Използвайте пила за нокти, която да не е по-груба от 180 грид и внимателно надраскайте топ лака от ноктите.
 • Вземете тампон и го напоете с препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP и поставете тампона върху всеки нокът, а след това ги увийте с фолио или използвайте щипки за сваляне на гел лак. Изчакайте около 15 минути.
 • След като времето мине премахнете щипката или махнете фолиото от първия пръст и с подходящ инструмент - дървен или железен избутвач, премахнете напукания гел лак. Направете това с всички пръсти един по един.
 • Запилете нокътната плочка с блог пила, за да загладите ноктите и да остраните всички неравности.

Ноктите Ви вече са готови или за почивка или за нанасяне на нов гел лак.

Ако Вие сте енергичен и жив човек, то гел лак NailUP "Шокиращо зелено" 6 мл. е точно за Вас. С този цвят ще бъдете винаги забележими и с красив изпъкващ маникюр.

 

 

Цвят
ЦвятЗелен
Ефект
ЕфектНеонов, Пастел

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър