Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл

Гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл
Гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл
Гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл
Гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл
Гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл
17.95 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: NUC304
 • Тегло: 0.01кг

Гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл. е цвят, който ще направи впечатление веднага. Не случайно името му е ''шокиращо", тъй като се забелязва от далеч. С него ще бъдете дръзки и смели да експериментирате. Лилаво е един от основните цветове във всяка палитра от гел лакове. А този лилав цвят гел лак може да бъде всичко, от което се нуждаете, за да бъдете неотразими. 

Какво представлява гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл и какъв ефект придава на ноктите?

Цветът на гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл. е подходящ за дами, които не се притесняват да експериментират. Препоръчваме го да се носи през лятото, когато прекрасните шокиращи, неонови цветове са актуални. С този лилав гел лак могат лесно да се правят цветни декорации върху ноктите, както и много добре се съчетава с други цветове. Все пак продуктът не е неонов, а ефектът от него е пастелен гел лак. Това означава, че не е толкова електрикав и натрапчив за окото. Ако сте млади, жизнени и обичате да сте различни, това е Вашия цвят!

 

Как да създадете издръжлив маникюр с гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл?

Важно е да спазвате стъпките, които ще Ви изброим по-надолу. Гарантираме, че с правилна употреба на продуктите ще постигнете издръжлив и здрав маникюр с гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл

 

Стъпки за издръжлив маникюр:

 • Изпилете добре ноктите и постигнете желаната от Вас форма с пила по избор;
 • Почистете добре кутикулата с помощта на гел за почистване на кожички и подходящ инструмен. Всички продукти можете да откриете в нашия магазин за продукти за маникюр;
 • Използвайте блог пила, с помощта на която загладите нокътя.
 • Използвайте Активен препарат за нокти, за да премахнете прахта и мръсното от ноктите;
 • Препарат за подготовка NailUP се нанася върху целия нокът и се изчаква няколко секунди, за да изсъхне. Този продукт се използва за свързващ елемент между нокътната плочка и основа за гел лак;
 • Нанесете достатъчно количество от основа за гел лак NailUP на всеки нокът, като покриете добре и обърнете внимание и на свободния край. Нанасяйте внимателно и пазете кожичките, за да може ефектът да бъде издръжлив маникюр.
 • Основата за гел лак NailUP се полимеризира в UV лампа за 60 секунди, като времето зависи от силата на лампата;
 • Нанесете гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл. и внимавайте отново да не нацапате кожичките. Ако случайно нацапате кожичките, можете да използвате коректор, който можете да откриете в нашия сайт за продукти за маникюр. Старайте се да нанасяте цвета максимално до кутикулата, но без да я цапате.
 • Гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл. се полимеризира в UV лампа за 60 секунди след нанасяне на първи слой от него.
 • Нанесете втори слой от гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл. Този слой, че направи визията на маникюра по-завършен и плътен. Отново е нужно да полимеризирате и този слой в UV лампа.
 • Завършваме с топ лак с лепкав или без лепкав слой, като внимаваме да има от него по целия нокът, след което полемеризираме за последен път.
 • Почистете добре лепкавия слой, ако има такъв с течност за премахване на лепкав слой.

Цветовете от серия NailUP са силно пигментирани и е възможно след нанасяне на топ лака да останат следи от цвета по четката. Затова препоръчваме да я почиствате с тампон след всеки нокът. Можете да използвате масло за кожички и крем за ръце, за да завършите процедурата професионално.

 

Как да премахнете старото покрите на гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл?

След известно време идва моментът, в който искате да свалите своя гел лак. Това се случва или защото вече лака е доста израстнал или просто вече този цвят Ви е омръзнал. Без значение каква е причината, Вие трябва да знаете как да премахнете старото покритие от ноктите.

 

Стъпки за правилно премахване на гел лак от ноктите:

 • Използвайте пила за нокти, която да не е по-груба от 180 грид и внимателно надраскайте топ лака от ноктите.
 • Вземете тампон и го напоете с препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP и поставете тампона върху всеки нокът, а след това ги увийте с фолио или използвайте щипки за сваляне на гел лак. Изчакайте около 15 минути.
 • След като времето мине премахнете щипката или махнете фолиото от първия пръст и с подходящ инструмент - дървен или железен избутвач, премахнете напукания гел лак. Направете това с всички пръсти един по един.
 • Запилете нокътната плочка с блог пила, за да загладите ноктите и да остраните всички неравности.

Ноктите Ви вече са готови или за почивка или за нанасяне на нов гел лак.

Гарантираме, че ще останете доволни от покривността на гел лак NailUP "Шокиращо лилаво" 6 мл. Този цвят съчетан с други цветове от палитрата ни подхождат много добре. Ако сте доволни Ви препоръчваме да разгледате и другите ни гел лакове за домашна употреба.

 

 

Цвят
ЦвятЛилаво
Ефект
ЕфектПастел

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър