Menu
Your Cart

Електрически уреди

SNB Mini 2 UV LED 6W комбинирана уредба е с изчистен дизайн и лесна за употреба. Тя е малка, компактна и удобна лампа за маникюр. Въпреки че е толкова малка, лампата е достатъчно силна и върши работа като голяма такава. Не е нужно да поставяте цялата ръка и да я облъчвате, нужни са само ноктите отдо..
49.00 лв.
Имате нужда от повече светлина докато работите? Няма проблем, представяме Ви новата лампа за работна маса StiLED. Елегантният дизайн и силната светлина ще направят тази лампа Ваша любима веднага, щом за първи път натиснете копчето за включване!36 LED диода осигуряват прекрасно осветление в 3 режима ..
181.00 лв. 199.00 лв.
UV LED Лампа 60W с батерия 15600 mAh
-28 % Няма наличност
Професионална уредба за полимеризиране на UV гел. Таймер: 30s/60s/99s;Мощност: 60 W;С вградена батерия – време за презареждане - между 2 и 4 часа;Размери: 22.5/20.5/9.5 cm;Тегло: 930 g;Дължина на вълните: 365+395 nm;Подвижно дъно позволява удобство при полимеризиране на гел при педикюр;Безопасн..
250.00 лв. 345.00 лв.
Подходящ за вграждане в плот на маса, с включена 1 бр филтърна торбичка за събиране на прах.Размери: дължина 30.10 см, шрочина 15.20 см и височина 16.40 см...
75.00 лв.
Специализиран уред, който осигурява физичен метод на дезинфекция чрез облъчване с UV-C лъчи. Ефективно унищожава бактериите при подложените на лъчението повърхности. Инструментите или предметите трябва да се поставят в него на разстояние един от друг, без да се застъпват или допират. Така се осигуря..
195.00 лв.
Професионална пила в помощ на маникюриста. Максималка скорост: до 30 000 об/минЗахранване: 220/230 V, 50/60 Hz, 45 WРъкохватка: 180 g - 140 mmПилата е окомплектована с педал за допълнително удобство...
478.80 лв.
Електрическа пила XTG
-9 % Няма наличност
Моделът XTG гарантира добра производителност за всички работни скорости и голяма надеждност през времето.Подходящ за педикюр и маникюр. Ергономична форма на накрайника, висока механична прецизност, правилно регулиране на кръговете, липса на вибрации и специална вътрешна защита за предотвратяване на ..
500.00 лв. 550.00 лв.
Електрически уред за затопляне на краката при различни козметични процедури. Уредът е снабден с електрически преходник за 240V...
90.00 лв. 95.00 лв.
Електрически уред за затопляне на ръцете до китките при различни козметични процедури. Уредът е снабден с електрически преходник за 240V...
99.00 лв.
Имате нужда от повече светлина докато работите? Няма проблем, представяме Ви новата лампа за работна маса StiLED. Елегантният дизайн и силната светлина ще направят тази лампа Ваша любима веднага, щом за първи път натиснете копчето за включване!36 LED диода осигуряват прекрасно осветление в 3 режима ..
200.00 лв. 220.00 лв.
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)

Необходимостта от електрически уреди при направата на маникюр възниква с развитието на технологиите в сферата. Всяка година излизат все по-нови модели електрически уреди в козметични бранш, които са в помощ за професионалиста. Преди появата на първата електрическа пила премахването на гел лак се случваше само чрез разтвор и тампони. Някои маникюристки все още предпочитат този начин на сваляне, затова в нашия онлайн магазин можете да откриете всичко необходимо и за този метод на сваляне.

 

Усъвършенстването на UV LED лампите се изразява в подобряване на мощността и времето за изпичане. По-мощните лампи могат да изпекат Вашия гел лак за до 40 секунди. Въпреки това ние Ви препоръчваме да държите ръцете си поне 50-60секунди, за по-добър резултат.

 

Електрически уреди за маникюр

Електрическите уреди за маникюр са инструменти, които се използват за обработка и подготовка на ноктите и кожичките на ръцете и краката. Те предлагат по-бърз и ефективен начин за извършване процедурите, особено при професионални маникюристи. При използване на електрически уреди за маникюр е важно да се спазват инструкциите на производителя и да се използват с внимание, за да се предотвратят наранявания или повреди на ноктите и кожата. Ако не сте професионалист е хубаво да преминете курс за работа с електрическа пила преди да закупите този продукт.

 

Важно е също така да поддържате правилната хигиена при използване на електрически уреди за маникюр. Редовното почистване и дезинфекция на инструментите предотвратява разпространението на бактерии и инфекции.

 

Независимо дали използвате електрически уреди за маникюр у дома или ги използвате за професионална работа, е важно да се отделя време и внимание за поддръжка на Вашите нокти и кожа около тях. Редовната хидратация, използването на качествени продукти и следването на правилните техники за грижа за ноктите ще гарантират красив и здрав вид на Вашите ръце.

 

Видове електрически уреди, които предлагаме в нашия онлайн магазин

В нашия онлайн магазин имаме всичко, от което имате нужда, за да подобрите начина си на работа, когато правите процедура маникюр. Електроуредите са с доказано качество и гаранция за живот. Ние се грижим за Вашето здраве и време, затова постоянно предлагаме най-иновативните продукти.

 

UV LED лампа

Ако искате маникюрът Ви да издържа по-дълго време е най-добре да си вземете UV LED лампа, която има добра мощност. Лампите, които предлагаме са най-иновативните на пазара, като имат дисплей, който отброява времето, което е изминало от поставянето на ръката в нея. Има различни режими, които можете да зададете на UV LED лампата. Например, ако искате да изпичате 40 секунди, можете да я настроите на 40 секунди. Има гел лакове, които се изпичат по-трудно и за тях е необходимо да имате по-мощна UV LED лампа. При нас лампите изпичат всички видове гел лакове и можете да разчитате на отлично издръжлив маникюр от към изпичане.

 

Електрическа пила за нокти

Електрическата пила за нокти е уред, който се използва за бързо и ефективно оформяне и изглаждане на ноктите и кожичките на ръце и краката. Тя работи на принципа на вибрации и въртене, а продуктът, с който се случва оформянето се нарича  фреза или накрайник. Накрайниците трябва да се сменят през определен период, за да може да се почиства по-лесно. Има различни видове накрайници, които са предназначени за различни видове кожа и натиск. Електрическата пила за нокти има различни настройки за скоростта на въртене. Лесно и бързо можете да контролирате скоростта, както и да я променяте за различните участъци. Основно можете да сменяте посоката на въртене, а това зависи от ръката, с която работите.

 

Електрическата пила за нокти предлага няколко предимства пред традиционните ръчни пили:

 

 • По-бърза и по-ефективна - Електрическата пила за нокти позволява по-бързо и по-лесно оформяне на ноктите. Тя премахва по-голям обем от материала за по-кратко време, особено при изграждане на изкуствени нокти или премахване на гел лак;
 • Подходяща за различни видове нокти: Електрическата пила има различни настройки за скоростта на въртене и различни видове фрези и накрайници, които могат да се изберат в зависимост от типа на ноктите. Това позволява по-голяма гъвкавост и контрол в процеса на оформяне;
 • По-прецизна: Електрическата пила позволява по-прецизно и равномерно оформяне на ноктите, особено по-сложните участъци. Това може да бъде особено полезно при изграждане на изкуствени нокти или корекция на неравности.

 

Преди употреба, уверете се, че ноктите са подходящо подготвени и че сте запознати с правилната техника на работа. Освен това, не забравяйте да почиствате и дезинфекцирате накрайника след всяка употреба, за да предотвратите риска от инфекции.

 

Работна лампа за маникюр

Всички маникюристи знаят колко е важна светлината при работата. Важно е да имате удобна, силна и мощна работна лампа за маникюр, с която по-лесно да изпълнявате процедура маникюр или изграждане.

 

Добрата работна лампа за маникюр ще Ви помогне като:

 • Намали взирането в ноктите – Това е така, тъй като светлината позволява лесно да забелязвате и най-малката подробност върху ноктите;
 • Подобри декорациите Ви – по-добрата видимост ще направи декорациите по-добри;
 • Намали болките в кръста – Работната лампа за маникюр позволява да имате добра видимост от високо. Не е нужно да се взирате и навеждате, за да виждате добре;
 • По-изчистен маникюр – Благодарение на работната лампа за маникюр, ще можете да забележите дребни несъвършенства върху ноктите като – прах, пухчета и косъмчета.
 • По-добро лакиране – Добрата видимост ще Ви помогне да лакирате максимално до кутикулата.

 

Електрически уреди за дезинфекция

Дезинфекцията е едно от първите неща, за които трябва да помислите, когато започнете да правите нокти вкъщи или в салон за красота. Добрата дезинфекция на инструментите е задължителна, за да може да премахнете бактериите от тях. Електрическите уреди за дезинфекция са задължителни и възможно най-добрата защита от микроби.

 

Бъдете сигурни, че имате следните продукти за дезинфекция:

 • Дезинфекциращ гел за ръце;
 • Дезинфекциращ препарат за инструменти и пили;
 • Електрически уреди за дезинфекция.

 

Загряващи ботуши и ръкавици

Загряващите ботуши и ръкавици са част от процедурите в някои салони за красота, но защо е нужно да си доставяте това удоволствие само в салон за красота. Загряващите ботуши и ръкавици са страхотно удоволствие за всеки човек.

 

Вана за педикюр

Вана за педикюр се използва за добро почистване на краката от замърсявания. Освен това можете да ползвате продукта и за отпускане, като слагате соли във водата.

 

Защо да изберете електрически уреди за маникюр от нашия skybeautynails.com?

Предимствата, които имат нашите електрически уреди за маникюр са:

 • Перфектен и дълготраен маникюр, благодарение на добре почистени нокти и кожички, чрез електрическа пила;
 • Перфектно изпечен гел лак, благодарение на мощни UV LED лампи;
 • Комфорт и удобство при работа;
 • Иновативни продукти;
 • Спестявате време при работа;
 • Високо качество и гаранция на продуктите.
Електрически уреди