Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

БЛОК ПИЛА МОСТ SNB PRO 100-180 УСТОЙЧИВА

БЛОК ПИЛА МОСТ SNB PRO 100-180 УСТОЙЧИВА
Най-продаван
БЛОК ПИЛА МОСТ SNB PRO 100-180 УСТОЙЧИВА
5.90 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: FIBW01
  • Тегло: 0.01кг

Блок пила мост SNB PRO 100-180 е устойчива пила, която създадохме по специална иновативна технология. Използва се за професионална практика, като можете лесно да я почиствате. Нарекохме я мост, заради удобната форма, с която можете да достигнете до всеки ъгъл. Можете да я почиствате под течаща вода и с дезинфектант.

ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА Блок пила мост SNB PRO 100-180?

Блок пила мост SNB PRO 100-180 е основен продукт, който всяка маникюристка трябва да притежава. Без този продукт пропускате една от основните стъпки за направата на перфектен гел лак. Тя подготвя нокътната плочка за нанасянето на основа за гел лак, като премахва неравностите и лъскавото от ноктите (матира ги). Освен това блок пила служи за премахване на мазнината от нокътната плочка. Както всяка практикуваща маникюристка знае мазнината от нокътната плочка трябва да се почиства, за да се захване по-добре гел лакът към нокътя.

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ Блок пила мост SNB PRO 100-180?

След като сте премахнали гел лака от ноктите и сте почистили добре ноктите от кожички трябва да матирате добре нокътната плочка с помощта на блок пила. След нея почистете ноктите от образувалата се прах и преминете натам към нанасяне на другите продукти.

МОЖЕ ЛИ ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТЕ блок пила?

Ако искате да получите добър резултат е задължително да използвате блок пила мост SNB PRO 100-180. В случай, че решите да пропуснете тази стъпка, то рискувате гел лака да се отслои или да има неравности.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър