Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

ПИЛА МОСТ 180-220 УСТОЙЧИВА ТЪНКА

ПИЛА МОСТ 180-220 УСТОЙЧИВА ТЪНКА
Най-продаван
ПИЛА МОСТ 180-220 УСТОЙЧИВА ТЪНКА
3.95 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: FINW31
  • Тегло: 0.00кг

Пила мост 180-220 устойчива и тънка е иновативен продукт изработен от SNB, която се използва за професионална употреба. Благодарение на тази чудесна пила можете да сътворите перфектен маникюр и да предложите професионална услуга

Какво представлява пила мост 180-220 устойчива и тънка?

Абразивните частици на пилата са залепени директно върху пено пяна. Абразивността е 180-220, което представлява фин грид, но все пак за професионалисти. Това е инструмент, който се превръща в задължителен за всеки маникюрист. Продуктът има дълъг експлотационен живот, като можете да го използвате за време по Ваша преценка. В пила мост 180-220 устойчива и тънка няма хартия, което позволява по-лесното почистване и дезинфекция.

Начин на използване на продукта

Продуктът се използва за професионална употреба и за домашни условия. С него можете да създадете невероятен маникюр. Пилата се използва за естествени нокти и за надраскване на гел лак. При оформяне на гел Ви препоръчваме пила с по-нисък грид за по-бърза процедура.

Хигиена и дезинфекция на пила мост 180-220

Продуктът лесно може да се измие под течаща вода, тъй като в него няма хартия, която да се съсипе. След като сте я измили напръскайте с дезинфектант за инструменти и изчакайте до пълното изсъхване. Ние Ви препоръчваме, ако сте професионален маникюрист да използвате индивидуална пила за всеки клиент. Това ще впечатли Вашите клиенти и ще направи по-лесно разпределението и няма да бъде нужно да чакате изсъхване на пилата, ако имате само една.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър