Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

ПОЛИРАЩА ПИЛА МАГИЧЕСКИ БЛЯСЪК

ПОЛИРАЩА ПИЛА МАГИЧЕСКИ БЛЯСЪК
Няма наличност
ПОЛИРАЩА ПИЛА МАГИЧЕСКИ БЛЯСЪК
7.00 лв.
  • Наличност: Няма наличност
  • Модел: FIP200
  • Тегло: 0.00кг

Полираща пила магически блясък сме нарекли така, тъй като тя е като вълшебна пръчица в ръцете на нашите клиенти. Тази пила полира до съвършенство всяко нокътче и се използва само върху ръцете. След нейното използване ноктите стават блестящи и красиво почистени.

За какво се използва полираща пила?

Полиращата пила е основен продукт, който всяка маникюристка трябва да притежава. Без този продукт пропускате една от основните стъпки за направата на перфектен гел лак. Тя подготвя нокътната плочка за нанасянето на основа за гел лак, като премахва неравностите и лъскавото от ноктите (матира ги). Освен това полиращата пила служи за премахване на мазнината от нокътната плочка. Както всяка практикуваща маникюристка знае мазнината от нокътната плочка трябва да се почиства, за да се захване по-добре гел лакът към нокътя.

Кога да използваме полиращата пила магически блясък?

След като сте премахнали гел лака от ноктите и сте почистили добре ноктите от кожички трябва да матирате добре нокътната плочка с помощта на полираща пила. След нея почистете ноктите от образувалата се прах и преминете натам към нанасяне на другите продукти.

Може ли да не използвате полираща пила?

Ако искате да получите добър резултат е задължително да използвате полираща пила магически блясък. В случай, че решите да пропуснете тази стъпка, то рискувате гел лака да се отслои или да има неравности.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър