Menu
Your Cart

Накрайници за електрически пили

Подходящ за обработка на изкуствени покрития в ноктопластиката, удобен за оформяне и отстраняване на гел и гел лак. Препоръчва се за работа с дясна ръка. ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 6 ммПрепоръчителни обороти 15 000 об./мин.Максимални обороти: 20 000 об./мин...
43.20 лв.
Подходящ за вроговена кожа по ходилата при педикюр; за пили с водна струя.ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 9,5 ммПрепоръчителни обороти 15 000 об./мин.Максимални обороти: 20 000 об./мин...
82.80 лв.
Подходящ за почистване на кутикули при маникюр и ноктопластика.ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 3,5 ммПрепоръчителни обороти 20 000 об./мин.Максимални обороти: 50 000 об./мин...
7.50 лв.
Подходящ за почистване на груба кожа около нокътя.ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 1,8 ммПрепоръчителни обороти 20 000 об./мин.Максимални обороти: 50 000 об./мин.Абразив: 64 - 126 μm (синя лента)..
10.50 лв.
ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 3,3 ммДължина: 44,5 ммПрепоръчителни обороти: 10 000 об./мин.Абразив: 64 - 126 μm (синя лента)..
24.90 лв.
Фреза от неръждаема стомана с вертикални и диагонални резци за работа върху мазоли, нокти и нокътна плочка и за обработка на кокоши тръни. Особено подходящ за обработка на силно омазолени участъци по кожата.ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 0,9 ммПрепоръчителни обороти: 20 000 об./мин.Максималн..
6.90 лв.
Фреза от неръждаема стомана с вертикални резци за обработка на мазоли, работа върху нокти и нокътно легло и за обработка на кокоши тръни.ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 0,9 ммПрепоръчителни обороти: 20 000 об./мин.Максимални обороти: 50 000 об./мин...
5.90 лв.
Подходящ за почистване на нокътния канал и кожната гънка.ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 1,8 ммПрепоръчителни обороти 15 000 об./мин.Максимални обороти: 50 000 об./мин...
16.90 лв.
ДИАМАНТЕН НАКРАЙНИК 862F016 ОСТЪР, ФИН ДИАМАНТЕН НАКРАЙНИК 862F016 ОСТЪР, ФИН
Най-продаван
Подходящ за обработка на нокътни канали и прецизна работа около кожната гънка.ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 1,6 ммПрепоръчителни обороти 15 000 об./мин.Максимални обороти: 50 000 об./мин...
16.90 лв.
ДИАМАНТЕН ШМИРГЕЛ 801 009 КРЪГЪЛ, СРЕДEН ДИАМАНТЕН ШМИРГЕЛ 801 009 КРЪГЪЛ, СРЕДEН
Най-продаван
Подходящ за почистване на кутикула при маникюр и ноктопластика.ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 0,9 ммДължина: 44,5 ммПрепоръчителни обороти: 15 000 об./мин.Максимални обороти: 50 000 об./мин.Абразив: 64 - 126 μm (синя лента)..
10.50 лв.
Подходящ за почистване на груба кожа около нокътя.ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 1,8 ммПрепоръчителни обороти 20 000 об./мин.Максимални обороти: 50 000 об./мин.Абразив: 64 - 126 μm (синя лента)..
10.50 лв.
Подходящ за почистване на наслоявания и груба кожа около нокътя.ø 2.35 ммДиаметър на работната част: ø 1,8 ммПрепоръчителни обороти 20 000 об./мин.Максимални обороти: 50 000 об./мин...
10.50 лв.
Показани 1 от 12 | 56 (5 Страници)

Ако имате квалификация за електрическа пила, то със сигурност имате нужда и от накрайници за електрическа пила. Обикновено, когато закупувате електрически пили от сайтове в интернет, те идват със стандартни китайски накрайници, които няма да Ви вършат работа. Ние Ви препоръчваме да закупите професионални накрайници за електрически пили, с които много по-лесно ще сваляне и оформяте ноктите.

 

Накрайниците се наричат още фрези, затова можете да ги чуете под различно име. Ние ще използваме накрайник. В нашия сайт ще откриете накрайници за електрически пили различни видове и цветове. Имаме също и накрайници пригодени за педикюр с шлайф шапка, която е сменяем консуматив.

Какво представляват накрайниците за електрическа пила

Накрайниците за електрически пили са консуматив, който трябва да се сменя, за да може електрическата пила да Ви върши добра работа. Те представляват различни приставки, които се използват за обработка на ноктите по време на маникюр или педикюр. Те се поставят на въртящия се вал на електрическата пила и се използват за различни цели в зависимост от формата и дизайна на накрайника.

Различните видове накрайници имат различни грубости и форми на повърхността и се използват за оформяне и изравняване на ноктите. Могат да бъдат използвани съща и за скъсяване на ноктите, премахване на грубости, финализиране на формата и др.Някои от тях се използват за полиране и блестящ завършек на ноктите.

Важно е да се използват накрайници, които са предназначени за специфични цели и да се спазват инструкциите за правилна употреба. Винаги следвайте препоръките на производителя на електрическата пила и накрайниците, за да гарантирате безопасността и оптималните резултати от процедурата.

При избора на накрайници за електрическа пила, е важно да се има предвид качеството на материалите, издръжливостта и прецизността на накрайниците.

Важно е също така да поддържате накрайниците в чисто и дезинфекцирано състояние, следвайки препоръките за поддръжка на производителя. Това помага да се осигури хигиена и безопасност при използването на накрайниците.

Накрайниците за електрическа пила са важен инструмент при извършване на маникюр и педикюр. Те помагат за постигане на желаната форма и изглед на ноктите, като осигуряват по-бърза и ефективна работа. С правилното избиране и използване на накрайниците, можете да постигнете професионални резултати и да се насладите на красиви и поддържани нокти.

 

Видове накрайници за електрическа пила предназначение

Би било изключително трудно да изберете подходящ накрайник, ако не сте запознати с различните видове.

 

От към приложение накрайниците за електрическа пила могат да се използват за:

  • Сваляне на гел лак – За разлика от стандартния начин за сваляне на гел лак – с разтвор, благодарение на качествените накрайници можете много по-бързо и лесно да свалите гел лак или изграждане;
  • Скъсяване на ноктите – За разлика от обикновените пили, с които трябва първо да свалите материала и после да скъсявате дължината, когато използвате електрическа пила и качествен накрайник, можете първо да скъсите, а след това да махате материала;
  • Полиране на ноктите и кожата – Съществуват накрайници, които полират ноктите. Те изглаждат и изравняват нокътната плочка;
  • Премахване на кутикули – Тези накрайници се наричат пламъче или капка. Те са кръгли се обработват единствено кожичките с тях.

 

Според вида на покритието и материала, от които са изработени накрайниците биват:

Керамични накрайници за електрическа пила

Керамичните накрайници за електрическа пила са специални типове накрайници, които са изработени от керамичен материал. Те се използват за различни процедури по оформяне и обработка на ноктите.

 

Едно от основните предимства на керамичните накрайници е тяхната издръжливост и дълготрайност. Керамиката е изключително твърд материал, който е устойчив на износване и корозия. Това означава, че керамичните накрайници могат да се използват за продължително време без да се износват или загубят своите качества.

Освен издръжливостта, керамичните накрайници са известни също и с гладката и нежна повърхност, която предоставят. Те осигуряват меко и гладко изпълнение по ноктите, като същевременно намаляват риска от наранявания. Керамиката се движи по-леко по повърхността на нокътя, което е полезно при работата с чувствителни или тънки нокти.

Керамичните накрайници са подходящи за различни процедури, включително оформяне, изравняване, полиране и отстраняване на кутикула. В зависимост от формата и грубостта на керамичния накрайник, те могат да се използват за различни стъпки от процеса на обработка на ноктите.

Важно е да се има предвид, че керамичните накрайници изискват по-внимателна употреба и правилна техника. Тъй като керамиката е твърда, накрайниците могат да бъдат по-крехки и да се счупят, ако не се използват правилно. Също така, трябва да се избягва прекомерното натискане и нагласянето на висока скорост на електрическата пила, за да се предпазят ноктите и керамичният накрайник.

Диамантен накрайник за електрическа пила

Диамантените накрайници за електрическа пила са специални инструменти, които имат диамантено покритие на своята повърхност. Това ги прави изключително твърди, здрави и устойчиви на износване. Диамантените накрайници се използват за прецизно оформяне, обработка и изглаждане на ноктите.

 

Те също са много добър избор и много специалисти ги предпочитат, но отново изборът зависи от Вашите лични предпочитания.

Какво означават цветовете на накрайниците?

Ако сте забелязали под главата на накрайника винаги има тънка линия в определен цвят. Този цвят не е сложен, за да промени дизайна на продукта, а той отговаря на грубостта на накрайника за електрическа пила. Този цвят специалистите наричат насечка.

 

Основно има няколко вида цвята при накрайниците:

  • Жълта насечка – Жълтият цвят е най-малко грубия вариант, който можете да изберете. Обикновено той се предлага на обучаващи се, които все още ги е страх да боравят с електрическа пила. Специалистите не го използват, тъй като предпочитат по-груби накрайници;
  • Синя насечка – Това е най-предпочитания цвят, както за начинаещи, така и за много майстори. Синята насечка е една идея по-груба от жълтата и перфектна за начало на работата Ви;
  • Червена насечка – Червения цвят е средно груб накрайник, който също много се предпочита от повечето специалисти. Определено трябва да имате опит, за да го използвате;
  • Зелена насечка – Това е сравнително доста груб накрайник, който се използва единствено от изключително опитни специалисти;
  • Черна насечка – Черните накрайници са най-грубите и се използват единствено и само върху изкуствени нокти и само от изключително добри професионалисти.

 

Какъв накрайник да избера?

Изборът на накрайник не е толкова труден, ако сте запознати с по-горната информация. Тази информация ще Ви помогне да се запознаете с правилната работа и предназначението на накрайниците за електрическа пила.

Ние Ви препоръчваме да започнете с по-малко груби, например със синя насечка и най-добре е накрайника да бъде керамичен. Ще видите колко добри резултати ще постигнете.

Накрайници за електрически пили