Menu
Your Cart

Ноктопластика

Полупрозрачен хибриден гел за естествен вид на изградените нокти. Подходяща основа за всякакви цветове.Миминално усещане за дискомфорт и парене (low heat);Удобен и лесен за работа, оформяне и изпиляване;Осигурява здраво и устойчиво покритие;В удобна за употреба туба;Без неприятна и дразнеща миризма;..
94.60 лв.
Ефектен прозрачен хибриден гел със средноголеми холограмни частици за всички видове артистични форми и дизайни.Миминално усещане за дискомфорт и парене (low heat);Удобен и лесен за работа, оформяне и изпиляване;Осигурява здраво и устойчиво покритие;В удобна за употреба туба;Без неприятна и дразнеща ..
59.00 лв.
Класически чистобял цвят. Изключителен за изграждане на свободен край при техниката Перманентен (вграден) френски маникюр.Миминално усещане за дискомфорт и парене (low heat);Удобен и лесен за работа, оформяне и изпиляване;Осигурява здраво и устойчиво покритие;В удобна за употреба туба;Без неприятна ..
49.00 лв.
Хибриден гел за ноктопластика в нежен, деликатно прозрачен и естествено розов нюанс. Подходящ за основа за всякакви цветове.Миминално усещане за дискомфорт и парене (low heat);Удобен и лесен за работа, оформяне и изпиляване;Осигурява здраво и устойчиво покритие;В удобна за употреба туба;Без неприятн..
94.60 лв.
Плътен телеснорозов нюанс с отлична покривност, незаменим помощник при удължаване и оформяне на нокътно легло при техниката Перманентен (вграден) френски маникюр.Миминално усещане за дискомфорт и парене (low heat);Удобен и лесен за работа, оформяне и изпиляване;Осигурява здраво и устойчиво покритие;..
49.00 лв.
Базов гел от класическата двуфазна система T3 заноктопластика. За професионална употреба. Работи с обезмаслител.Приложение: Нанася се тънък слой по цялата нокътнаплочка и се втвърдява под UV уредба за 1 минута...
49.00 лв. 58.99 лв.
Базов гел от класическата двуфазна система T3 заноктопластика. За професионална употреба. Работи с обезмаслител.Приложение: Нанася се тънък слой по цялата нокътнаплочка и се втвърдява под UV уредба за 1 минута...
72.00 лв. 89.00 лв.
SNB T3 UV ГЕЛ БЕЗЦВЕТЕН 5 ГР
-11 % Няма наличност
Базов гел от класическата двуфазна система T3 заноктопластика. За професионална употреба. Работи с обезмаслител.Приложение: Нанася се тънък слой по цялата нокътнаплочка и се втвърдява под UV уредба за 1 минута...
16.00 лв. 17.95 лв.
Гел за изграждане на обем и покритие при ноктопластика.Приложение: След като е поставено базовото покритиеот T3 безцветен, се изгражда крайният обем и дължинана ноктите с T3 розов гел. Нанася се в два слоя, катовсеки се втвърдява по 1 минута под UV уредба...
49.00 лв. 59.00 лв.
Система, съчетаваща здравината на акрил и еластичността на UV гел.Начин на работа: Вземете необходимото количество акригел на върха на четката и потопете в акрипраха - акригелът ще поеме прах, колкото е необходимо. Нанесете получената маса по дължината на цялата нокътна плочка като плътен лак за нок..
75.00 лв. 89.00 лв.
Система, съчетаваща здравината на акрил и еластичността на UV гел.Начин на работа: Вземете необходимото количество акригел на върха на четката и потопете в акрипраха - акригелът ще поеме прах, колкото е необходимо. Нанесете получената маса по дължината на цялата нокътна плочка като плътен лак за нок..
75.00 лв. 89.00 лв.
Фина акрилна пудра. Подходяща за работа с различни видове мономери...
88.00 лв. 109.10 лв.
Показани 1 от 12 | 47 (4 Страници)

Продуктите за ноктопластика се използват, за да може да се коригира дължината на ноктите. Много често ни е трудно да постигнем определена дължина на ноктите, затова най-лесно е с продукти за изграждане да създадем подходящи форми и дължини.

 

Продуктите за изграждане, които предлагаме са изключително лесни за употреба и за създаване на красив маникюр. Това е така, тъй като в обучителния център на SNB Professional трябва да се работи с продукти, които са лесни за начинаещи. Геловете за изграждане са с лека и мека текстура, която позволява лесното разнасяне и оформяне на покритието.

 

Kакво е ноктопластика?

Ноктопластиката е процедура, която се извършва в салоните за красота. Тя представлява удължаване, оформяне или придаване на обем на ноктите.

 

Ноктопластиката може да се извършва както на естествени нокти, така и в комбинация с изкуствени нокти. Процедурата се извършва от професионалист, като може да се изисква специално обучение и опит.

 

Основно ноктопластиката помага при:

 • Удължаване на ноктите - Използва се за удължаване на естествени нокти с помощта на гел, акрил или други материали. Това позволява на ноктите да придобият желаната дължина и форма;
 • Изграждане на ноктитеИзграждането на цели нокти се прави тогава, когато нямате никакъв естествен свободен край;
 • Корекция на формата на ноктите - С помощта на различни инструменти и техники се коригира формата на ноктите, като се премахват излишни части, изравняват неравности и се създава желаната форма;
 • Възстановяване на увредени нокти - Ако ноктите са увредени поради травма, болест или други фактори, ноктопластиката може да помогне за тяхното възстановяване. Това може да включва използването на специални материали и техники за подпомагане на растежа на ноктите.
 • Декорация на ноктите: Ноктопластиката позволява и прилагането на различни декоративни елементи върху ноктите. Например вградения френски е декорация, която се прави чрез гел за изграждане.

 

Продукти за изграждане на нокти

За изграждане на ноктите се използват различни продукти, които могат да бъдат избрани в зависимост от предпочитанията и опита.

Някои от основните продукти за изграждане на ноктите са:

 • Гелове за изграждане - Геловете са един от най-популярните продукти за изграждане на ноктите. Те се предлагат в различни консистенции (по-течен, среден или гъст) и с различни свойства. Геловете се нанасят върху нокътната плоча с помощта на четка и се изпичат под UV или LED лампа, за да се закрепят;
 • Акрилни прахове и течности - Акрилните прахове и течности са друга популярна опция за изграждане на ноктите. Те се използват при смесване на акрилния прах с акрилната течност, създавайки паста. Тази смес се нанася върху нокътната плоча с помощта на четка и изсъхват на въздух или с помощта на активатор се извършва полимеризацията;
 • Полигел - Полигелът е сравнително нова иновативна технология, комбинираща свойствата на геловете и акрилните системи. Той се представя като гелообразна смес, която се нанася върху нокътната плоча и се изпича под UV или LED лампа. Полигелът предоставя удобството на работа с гел и здравината на акрилите;
 • Фибро гелове - Фибро гелове са продукти, които включват стъклени или влакнести фибри в състава си. Те се използват за подсилване на слаби или тънки нокти, както и за изграждане на нокти. Фибро гелове се нанасят върху нокътната плоча, след което се изпичат под UV или LED лампа;
 • Акрилни гелове - Това са продукти, които комбинират свойствата на акрила и геловете;
 • Дип пудра - Това е метод за изграждане на ноктитe, който използва специална акрилна прахова смес и активатор. Нокътната плоча се покрива с активатор, след което се нанася акрилна прахова смес. Процедурата се повтаря няколко пъти, докато се постигне желаната дължина и форма на ноктите.

 

Тези са само някои от основните продукти, които се използват за изграждане на ноктите. Всеки продукт има свои характеристики и изисква определени техники на нанасяне и изпичане. Важно е да изберете продуктите в зависимост от вашите предпочитания, опит и нуждите.

 

Гел за изграждане

Гелът за изграждане е най-популярния продукт за ноктопластика. Това е така, тъй като е по-лесен за нанасяне върху ноктите. За да нанесете гел за изграждане върху ноктите, трябва първо да подготвите добре нокътната плочка. Нанасянето на Ultrabond е задължително. Той ще послужи като свързващ елемент между естествения нокът и гела. Като препоръка бихме посеветвали да използвате база в тънък слой преди гела и задължително да изпилите гела преди нанасяне на цвят.

 

Акригел за изграждане

Акрилът също се използва от много специалисти, но доста често се отхвърля заради натрапчивата и силна миризма. Задължително е да се намирате в помещение, което е лесно проветриво, за да не остава миризмата му. Акрилът е по-здрав материал от гела, но за сметка на това при удар е възможно да се счупи целия нокът и да доведе до травма.

 

Комплект за ноктопластика

В нашия онлайн магазин ще откриете набор от комплекти за ноктопластика, които съдържат основни продукти за изграждане. Ако си търсите всичко необходимо, за да започнете сами да изграждате ноктите си, то комплектите за ноктопластика имат всичко нужно.

 

Комплект за изграждане с акрил

Комплектът включва:
1. AB Мономер 100 мл
2. Акрилен прах - безцветен 35 гр
3. Акрилен прах - бял 17 гр
4. Акрилен прах - розов 35 гр
5. Почистваща течност за четки 110 мл
6. Еднократни форми за изграждане - 50 бр
7. Четка SNB за акрил, овал #10
8. Лилав блок 60/100
9. Права пила SNB PRO 180/180 устойчива
10. Пила Мост SNB PRO 80/100 устойчива
11. Активен препарат за нокти 110 мл
12. Магически блясък - полираща пила

Ноктопластика