Menu
Your Cart

Обикновени лакове

SNB Лак за нокти ВЕСЕЛА 15 мл SNB Лак за нокти ВЕСЕЛА 15 мл
Няма наличност
Лак за нокти Весела 15 мл. е продукт, който е част от серия обикновени лакове на SNB. Лаковете за нокти се използват върху естествен нокът без да е нужно да се изпичат. Те са най-универсалния продукт за лакиране в домашни условия. Лакиране с обикновени лакове за но..
12.00 лв.
SNB Лак за нокти ДАНИЕЛА 15 мл SNB Лак за нокти ДАНИЕЛА 15 мл
Няма наличност
Лак за нокти Даниела 15 мл. е продукт, който е част от серия обикновени лакове на SNB. Лаковете за нокти се използват върху естествен нокът без да е нужно да се изпичат. Те са най-универсалния продукт за лакиране в домашни условия. Лакиране с обикновени лакове за н..
12.00 лв.
Лак за нокти Михаил 15 мл. е продукт, който е част от серия обикновени лакове на SNB. Лаковете за нокти се използват върху естествен нокът без да е нужно да се изпичат. Те са най-универсалния продукт за лакиране в домашни условия. Лакиране с обикновени лакове за но..
12.00 лв.
Лак за нокти Самуил 15 мл. е продукт, който е част от серия обикновени лакове на SNB. Лаковете за нокти се използват върху естествен нокът без да е нужно да се изпичат. Те са най-универсалния продукт за лакиране в домашни условия. Лакиране с обикновени лакове за но..
6.00 лв. 12.00 лв.
SNB Лак за нокти СИМЕОН 15 мл
Няма наличност
Лак за нокти Симеон 15 мл. е продукт, който е част от серия обикновени лакове на SNB. Лаковете за нокти се използват върху естествен нокът без да е нужно да се изпичат. Те са най-универсалния продукт за лакиране в домашни условия. Лакиране с обикновени лакове за но..
12.00 лв.
Лак за нокти Снежана 15 мл. е продукт, който е част от серия обикновени лакове на SNB. Лаковете за нокти се използват върху естествен нокът без да е нужно да се изпичат. Те са най-универсалния продукт за лакиране в домашни условия. Лакиране с обикновени лакове за н..
12.00 лв.
SNB Лак за нокти ЯСЕН 15 мл SNB Лак за нокти ЯСЕН 15 мл
Няма наличност
Лак за нокти Ясен 15 мл. е продукт, който е част от серия обикновени лакове на SNB. Лаковете за нокти се използват върху естествен нокът без да е нужно да се изпичат. Те са най-универсалния продукт за лакиране в домашни условия. Лакиране с обикновени лакове за нокт..
12.00 лв.
Лаковете за нокти се използват върху естествен нокът без да е нужно да се изпичат. Те са най-универсалния продукт за лакиране в домашни условия. Лакиране с обикновени лакове за нокти все по-рядко се среща в салоните за красота.Обикновен лак за нокти на чудесна..
50.00 лв. 59.40 лв.
Колекцията лак Интензив Есентина е специално подбрана за Вас и вкючва: - Лак за нокти 15 мл Интензив Ева - телесен пастел; - Лак за нокти 15 мл Интензив Ина - сив пастел; - Лак за нокти 15 мл Интензив Тео - синьо-зелен пастел; - Лак за нокти 15 мл Интензив Оги - кафяв пастел..
50.00 лв. 59.40 лв.
Лак за нокти Александър 15 мл. е продукт, който е част от серия обикновени лакове на SNB. Лаковете за нокти се използват върху естествен нокът без да е нужно да се изпичат. Те са най-универсалния продукт за лакиране в домашни условия. Лакиране с обикновени лакове з..
10.00 лв. 12.00 лв.
Лак за нокти Анастасия 15 мл. е продукт, който е част от серия обикновени лакове на SNB. Лаковете за нокти се използват върху естествен нокът без да е нужно да се изпичат. Те са най-универсалния продукт за лакиране в домашни условия. Лакиране с обикновени лакове за..
10.00 лв. 12.00 лв.
Показани 1 от 12 | 105 (9 Страници)

Някои хора казват, че обикновените лакове са демоде. Може и така да е, но все пак има голяма част от потребителите на лакове, които предпочитат обикновени лакове. Големите плюсове на обикновените лакове са свързани с:

 • Това, че сами можете да се лакирате вкъщи;
 • Това, че можете да сменяте цвета често и няма риск от еднообразие, както е при гел лака;
 • Сравнително по-бърза процедура;
 • По-малко разходи за материали.

   

  Обикновените лакове са и ще останат по-добри от гел лаковете за много от нашите клиенти. Ние предлагаме огромно разнообразие от цветове, както и всички нужни материали за правилно нанасяне на обикновен лак. Все пак, ако искате Вашия маникюр да бъде дълготраен, трябва да спазвате определена последователност при лакиране. По-долу ще дадем цялостна информация как да постигнете дълготраен лак за нокти без печене с продукти SNB Professional.

   

  Обикновени лакове за нокти

  Обикновените лакове за нокти са предшественик на гел лаковете. За времето, в което възникват те са иновация в козметичния бранш. Много салони за красота предлагат услугата и правят големи печалби. Малко след появата на гел лака, обикновените лакове отиват на заден план, тъй като предпочитат гел лака, заради издръжливостта. Въпреки това все още в някои салони се предлага услуга по лакиране с обикновени лакове. Все пак най-добре е да се лакирате с обикновени лакове вкъщи.

   

  Нашите обикновени лакове са професионални, издръжливи и с разнообразни цветове. Лаковете са по щадящи за нокътната плочка от гел лаковете. Затова много наши клиенти, които правят гел лак обичат да дават почивка на ноктите, като ги лакират с обикновени лакове. Затова имаме комплекти гел лак + обикновен лак точно за тях.

   

  Как правилно да се лакираме с обикновени лакове за нокти?

  Ако искате дълготраен лак за нокти, то е хубаво да спазвате определен последователност при самата процедура.

  Вие можете да си създадете професионална услуга, като в салон спазвайки следните стъпки:

  • Измиване и дезинфекция на ръцете;
  • Оформяне на ноктите в избрана от Вас форма;
  • Почистване на кутикулите;
  • Полиране с блок пила;
  • Нанасяне на ph регулатор;
  • Поставяне на основа или заздравител;
  • Лак за нокти Симеон 15 мл;
  • Топ лак;
  • Изсушител за лак;
  • Масло за кожички и крем за ръце.

  Всички продукти, които могат да Ви помогнат при спазване на цялата процедура можете да откриете в нашия магазин.

   

   

  Дълготраен лак за нокти без печене

  Колкото и да искате Вашия лак за нокти да е дълготраен, той не може да се сравнява в гел лаковете. И все пак дълготраен лак за нокти без печене можете да постигнете спазвайки стъпките от по-горе. Те Ви гарантират една добра основа за по-издръжлив маникюр.

   

  За да имате по-дълготраен лак за нокти без печене, има няколко неща, които можете да избягвате:

   

  • Почистване с агресивни химикали - Избягвайте почистването на дома или използването на агресивни химикали като препарати за почистване, разтворители и дезинфектанти без да носите ръкавици. Тези вещества могат да изсушат ноктите и ги направят по-крехки;
  • Прекалено дълги нокти - Дългите нокти са по-вероятно да бъдат ударени и да се счупят, затова се препоръчва да ги поддържате на умерена дължина, която е по-лесна за поддържане и по-малко податлива на нараняване;
  • Стоене във вода за продължително време - Дългото излагане на ноктите във вода може да ги омекоти и да ги направи по-крехки;
  • Липса на хидратация - Редовното хидратиране на кожата около ноктите и нокътната плочка е важно за издръжливостта на маникюра. Използвайте хидратиращ крем за ръце и масло за нокти, за да запазите влагата и да предотвратите изсушаването;
  • Прекомерно полиране и пилене - Избягвайте прекомерното полиране и пилене на ноктите, тъй като това може да ги изтъни и да ги направи по-уязвими на нараняване. Полирането е добре да се извършва без натиск и с подходящи инструменти;
  • Гризене на нокти - Гризенето на ноктите е един от основните врагове на здравия маникюр.
  • Изложение на слънце без защита - Когато сте на открито, защитавайте ноктите си от пряката слънчева светлина.

   

  Спазването на тези препоръки ще помогне да запазите вашия маникюр по-издръжлив и по-дълготраен.

   

  Професионални обикновени лакове за нокти SNB Professional

  SNB Professional е българска марка обикновени лакове, които са професионални и висококачествени. Марката се е доказала на пазара и има всички необходимо документи за качество.

   

  SNB Professional е марка, която предлага разнообразие от продукти за ноктопластика и маникюр. Oбикновените лакове на SNB са известни със своята качествена формула и богата гама от цветове. Те предлагат различни финиши, включително кремообразни, перлени, металически и др., което позволява на потребителите да създават разнообразни стилове и голям избор.

   

  SNB обикновените лакове са известни със своята дълготрайност, блясък и наситени цветове. Формулата им често е бързосъхнеща и лесна за нанасяне. Също така, марката предлага всички други необходими материали, които подобряват издръжливостта на маникюра.

   

  Комплект лакове за нокти

  В нашия онлайн магазин освен единични обикновени лакове, ще откриете и комплкети лакове за нокти на по-ниска цена. Обикновено комплектите включват 6 цвята лакове, които са нови и лимитирани. Благодарение на комплектите можете да увеличите цветовата палитра от обикновени лакове.

  Обикновени лакове