Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Лак за нокти ЛЮДМИЛА 15 мл

Лак за нокти ЛЮДМИЛА 15 мл
Лак за нокти ЛЮДМИЛА 15 мл
Лак за нокти ЛЮДМИЛА 15 мл
Лак за нокти ЛЮДМИЛА 15 мл
Лак за нокти ЛЮДМИЛА 15 мл
12.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: NLP12
 • Тегло: 0.02кг

Лак за нокти Людмила 15 мл. е продукт, който е част от серия обикновени лакове на SNBЛаковете за нокти се използват върху естествен нокът без да е нужно да се изпичат. Те са най-универсалния продукт за лакиране в домашни условияЛакиране с обикновени лакове за нокти все по-рядко се среща в салоните за красота.

Обикновен лак за нокти на чудесна цена

В нашия онлайн магазин за козметика и принадлежности за маникюр ще откриете разнообразие от лакове за нокти. Цветовете са разнородни и ефекта от тях е по Ваш избор. Цените на лаковете са съобразени с качеството на продукта. Можете да разчитате, че всички лакове за нокти в магазина отговарят на всички европейски изисквания, а качеството е високо. Можете да откриете също всички останали продукти, които са необходими за почистване на ноктите и подготовка на ноктите преди нанасяне на обикновени лакове.

Характеристика на лак за нокти Людмила 15 мл.

Лак за нокти Людмила 15 мл. е хармония от нюанси на блещукащо розово, жълто, коралово, зелено, бяло и черно- истинска феерия и взрив на цветове. Този лак е като нощно небе, осеяно с безброй звезди върху Вашия маникюр. Лак за нокти Людмила е подходящ за всякакви поводи, както за ежедневни, така и за празнични дни. Във всички случаи Вашите нокти ще блестят приказно и ще нашепват,че Вие сте принцесата. Можете да го ползвате при направата на декорации, както и да го поставяте като последен слой лак върху друг такъв, но имайте предвид, че лакът трябва да изсъхне добре преди да поставяте друг слой върху ноктите.

Как се използват обикновени лакове за нокти?

Обикновените лакове за нокти могат да се използват от всеки. Дори да не сте професионалист можете свободно да използвате лак за нокти. Имайте предвид, че процедурата по направата на лак за нокти с обикновени лакове се различава в салон и в домашни условия.

Маникюр с обикновен лак за нокти в салон

В салоните за красота рядко предлагат услугата лакиране с обикновени лакове. Въпреки това, ако искате тази услуга или искате да я предлагате трябва да бъдете на ясно, че както при гел лаковете отново и тук има поредност на използване на определени продукти преди нанасяне на лак.

Продукти преди нанасяне на обикновен лак:

 • Измиване и дезинфекция на ръцете;
 • Оформяне на ноктите в избрана от Вас форма;
 • Почистване на кутикулите;
 • Полиране с блок пила;
 • Нанасяне на ph регулатор;
 • Поставяне на основа или заздравител;
 • Лак за нокти Людмила 15 мл;
 • Топ лак;
 • Изсушител за лак;
 • Масло за кожички и крем за ръце.

Маникюр с обикновени лакове в домашни условия

Всички ние сме започнали да лакираме ноктите си с обикновени лакове. В повечето случаи само се оформят ноктите и дирекно се лакират, но ние Ви препоръчваме да използвате блок пила, за да премахнете лъскавото от ноктите и омазняването. След това използвайте основа. Можете да нанасяте цвета в два слоя, но трябва да изчакате поне 10 минути да изсъхне всеки слой.


Цвят
ЦвятБезцветен
Ефект
ЕфектЦветни точки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър