Menu
Your Cart

Основа и топ лакове

ГЕЛАК експрес топ е финишът в системата ГЕЛАК, който ще ви улесни в работата с пигменти и ефекти като декорация. Неговата формула гарантира бързо полимеризиране на покритието под UV LED светлина за 60 секунди и под стандартна UV светлина за 90 секунди. И това не е всичко! След втвърдяване няма ..
28.00 лв. 35.00 лв.
SNB ГЕЛ ЛАК ТОП БЕЗ ЛЕПКАВ СЛОЙ С ХОЛОГРАМНИ ЧАСТИЦИ 15 МЛ SNB ГЕЛ ЛАК ТОП БЕЗ ЛЕПКАВ СЛОЙ С ХОЛОГРАМНИ ЧАСТИЦИ 15 МЛ
Най-продаван -20 %
Представяме Ви топ от системата ГЕЛ ЛАК SNB, който задължително трябва да имате в салона!Средногъст, за да не се разтича по кожичките и прави нанасянето му лесно. Холограмните частици са дискретни и малки, но добавят изключително празничо настроение и ефект към цвета, като го изменят да е още по-при..
28.00 лв. 35.00 лв.
Основата е разработена по нова съвременна формула. Създава прозрачно гланцово покритие, което увеличава дълготрайността на лак за нокти и го предпазва от белене. Основата за лак ефективно защитава естествените нокти от пожълтяване и подсилва яркостта на нанесения върху нея цвят. Начин на употре..
30.00 лв. 34.95 лв.
Основата е разработена по специална формула - създава прозрачно гланцово покритие, което увеличава дълготрайността на лак за нокти и го предпазва от белене. Основата за лак ефективно защитава естествените нокти от пожълтяване и подсилва яркостта на нанесения върху нея цвят. Както и цялата линия гриж..
8.95 лв.
UV топ лакът SNB придава силен блясък на маникюра и удължава трайността на всеки цвят лак за нокти. Втърдява се под UV LED светлина за 30 секунди и под UV светлина за 2 минути, като по това прилича на топ гел-лак. За разлика от него обаче не оставя лепкав слой и се отстранява с лакочистител..
12.90 лв.
Предотвратява нараняването на лаковото покритие в процеса на съхнене. Удължава трайноста на лака и придава допълнителен блясък. Патентована формула за водоустойчивост и UV защита...
30.00 лв. 34.95 лв.
Придава изключителен блясък и издръжливост на класически лакове за нокти и декорации. Изсъхва бързо и оставя равен, бляскав слой върху маникюра. НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ГЕЛ ЛАК! Изсъхва бързо и оставя равен, бляскав слой върху маникюра. НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ГЕЛ ЛАК!..
30.00 лв. 34.95 лв.
Топ лак с лепкав слой NailUP 6 мл. е продукт, който се използва за запечатване на готовия маникюр. Този артикул е съществено важен при изграждане на гел лак в каквито и да е условия. Без него направата на маникюр е невъзможна. NailUP е серия, която е създадена за използване в домашни условия, което ..
17.95 лв.
SNB ГЕЛАК основа & топ е комбиниран продукт, който създава изключително здраво базово покритие и перфектен топ финиш. Нанесен като база, удължава трайността на апликирания след него цвят ГЕЛАК SNB. Нанесен като топ създава перфектно, гланцово покритие.Приложение: След като сте нанесли свързващ е..
28.00 лв. 35.00 лв.
НОВА цветна основа ГЕЛ ЛАК SNB Professional! Основа за гел лак с нежен цвят с розов нюанс! Създава впечатляващо покритие върху ноктите! Формулата на тази цветна основа ГЕЛ ЛАК SNB Professional осигурява здравина на нокътя, като позволява и леко изграждане на свободен край, ако е необходимо. Вис..
35.00 лв.
НОВА цветна основа ГЕЛ ЛАК SNB Professional! Основа за гел лак с нежен цвят на лате! Създава впечатляващо покритие върху ноктите! Формулата на тази цветна основа ГЕЛ ЛАК SNB Professional осигурява здравина на нокътя, като позволява и леко изграждане на свободен край, ако е необходимо. Високият ..
35.00 лв.
НОВА цветна основа ГЕЛ ЛАК SNB Professional! Основа за гел лак с нежен бледосин цвят с блестящи частици, сякаш отразяващи слънчевите лъчи в натрупалия сняг! Създава впечатляващо покритие върху ноктите! Формулата на тази цветна основа ГЕЛ ЛАК SNB Professional осигурява здравина на нокътя, като п..
35.00 лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)

За да бъде Вашия маникюр издръжлив, то трябва да се сдобиете с качествени основа и топ лакове. Без основа и топ не бихте могли да завършите успешно процедура по поставяне на гел лак. Най-важно е базата или основата, както искате я наричайте и двете означават едно и също, да бъде качествена, тъй като това това е продукт, който е в пряк достъп с естествените нокти. Различните марки имат различни основи за гел лак. Иновациите в бранша се развиват, а базите за гел лак също се развиват.

 

Четката на гел лаковете, които представляват основа и топ, е толкова удобна, че лесно се разнасят основите, а те както знаете са по-плътни и с по-гъста консистенция. Удобството при нанасяне е ключов момент за всеки майстор.

 

Основа и топ лакове

Важно е да имате представа защо е нужно да се поставя основа и топ при процедура гел лак. Това ще Ви помогне и при избора на продукт.

 

Основа за гел лак

Основата за гел лак е специален продукт, който се използва при нанасянето на гел лак върху ноктите. Има различни видове основи, които са предназначени за различни типове нокътни плочки. Видовете бази/основи ще разгледаме по-долу.

 

Основата за гел лак има няколко основни функции:

 • Първа стъпка преди нанасяне на цветен гел лак - Основата за гел лак се нанася след подготовка на ноктите, включително изравняване на повърхността и матиране на ноктите. Това помага за по-добро прилепване на гел лака и удължаване на издръжливостта на маникюра;
 • Защита на ноктите - Основата за гел лак предоставя допълнителен слой защита за ноктите. Тя помага да се предотврати непосредствен контакт между гел лака и нокътната плочка, като така намалява риска от нараняване или отслабване на ноктите;
 • Удължаване на издръжливостта - Основата за гел лак съдържа специални съставки, които помагат на гел лака да се задържи по-дълго на ноктите. Тя помага за по-ниския риск от отлепяне и отваряне на гел лака;
 • Гладък финиш - Основата за гел лак придава гладък и равномерен финиш на ноктите. Това помага да се постигне по-професионален и безупречен външен вид на маникюра. За да бъде цвета равномерно нанесен, базата помага за изравняване на неравностите по ноктите.

 

Топ лак за гел лак

Топ лакът е последната стъпка преди процедурата да е напълно завършена. Чрез топ лак се запечатва цвета и го защитава от външни фактори.

 

Някои от основните функции на топ лака са:

 • Защита на цветния гел лак - Топ лакът за нокти се нанася върху цветния гел лак, за да го защити от надраскване и износване. Той формира прозрачен слой, който помага да се удължи издръжливостта на маникюра и да се запази неговият блясък;
 • Блясък и завършек - Топ лакът придава на ноктите блясък и гладък, завършен вид. Той помага да се постигне професионален финиш и да се придаде на маникюра по-полиран и изящен вид;
 • Подхранване и укрепване на ноктите - Някои топ лакове съдържат специални съставки, които подхранват и укрепват ноктите. Те могат да съдържат витамини, протеини или други хидратиращи и укрепващи елементи, които помагат да се подобри здравето и състоянието на ноктите.

 

Топ лаковете също са различни видове. Ние ще Ви представим какви топ лаковете предлагаме в нашия онлайн магазин по-долу.

Качествена основа за гел лак

Качествената основа за гел лак можете да познаете по нейната консистенция. Тя не трябва да бъде прекалено гъста или прекалено течна. И все пак има качествени марки, които предлагат прекалено гъсти бази/основи за гел лак, но за много клиенти е трудно нанасянето върху ноктите с такава база. Важно е да можете лесно да работите с даден продукт. Основите на SNB Professional са възможно най-качествените на българския пазар.

 

Видове бази и основи за гел лак

Днес можете да откриете огромно разнообразие от бази на различни марки.

 

Видове бази, които предлагаме в нашия онлайн магазин:

 • Гъвкава база – Тази основа/база е изключително пластична и удобна за работа. Консистенцията й наподобява гел лак, но е по-плътна. Тя придава естествен вид на ноктите и може да се нанася в тънък слой. Също така можете да я използвате за изравняване на нокътната плочка, като поставите един тънък слой и един слой, който е под формата на капка, която да разнесете по нокътя. При удар гъвката база сгъва нокътя и не позволява счупване;
 • Основи за изравняване на нокътна плочка с различни цветове – Тези основи освен, че изравняват и правят ноктите с хубав обем, те имат приятни цветове. Много често клиентите ни решават да останат по база без друг цвят;
 • Основа с фибър стъкло – Тази основа е подходяща за по-слаби нокти, склонни към счупвания. Фибър стъклото подпомага здравината на ноктите;
 • Основа и топ в едно – Често е предпочитан продукт за много клиенти, тъй като не е нужно да инвестират в два отделни продукта, а използват един. Въпреки това тук базата не може да се използва за изравняване.

 

Това са част от продуктите, които предлагаме към момента, но ние следим тенденциите и винаги сме в крак с модата и ако има нещо по-добро на пазара, можете да го очаквате при нас.

 

Топ лак SNB Professional

Топ лаковете на SNB Professional се различават от другите марки по:

 • Качество и формула - SNB е известна марка в индустрията на ноктопластиката и маникюра и е утвърдена със своето високо качество на продуктите. Топ лаковете на SNB се отличават с качествена формула, която осигурява гладък финиш, блясък и издръжливост на маникюра;
 • Интензивен блясък - Топ лаковете на SNB предоставят изразителен блясък на маникюра, който го прави по-ярък и впечатляващ. Те могат да придадат на ноктите високо лъскав и изящен вид;
 • Дълготрайност - SNB топ лаковете имат формула, която помага за удължаване на издръжливостта на маникюра. Те съдействат за предотвратяване на отлепване, напукване и надраскване на гел лака, което позволява на маникюра да продължи да изглежда свеж и безупречен за по-дълго време.

Видове топ лакове за нокти

Видовете топ лакове, които ще откриете при нас са стандартните, които най-често се търсят от потребителите на гел лакове.

 

Топ лак без лепкав слой

Ако сте майстор в салон за красота или работите в домашни условия в помощ ще Ви бъде топ лак без лепкав слой. Той се предпочита от нашите клиенти, тъй като след като се нанесе топ лак без лепкав слой процедурата е готова. Разбира се, ако се намирате в професионален салон за красота е редно да Ви сложат крем за ръце и масло за кожички, но ние имаме предвид, че работата по ноктите е приключила. За разлика от топ лак с лепкав слой, този улеснява Вашата работа.

 

Топ лак с лепкав слой

Топ лакът с лепкав слой остава лепкав филм върху ноктите. Този лепкав слой трябва да се отстрани с течност за премахване на лепкав слой. Ще си зададете въпрос защо някои хора го купуват щом има продукт, който улеснява работата Ви. Този топ лак по-хубаво задържа цвета на гел лака под топ лака.

 

Матиращ топ лак

Матиращият топ лак се използва за придаване на матов завършек на маникюра. Той е противоположността на обичайния гланцов топ лак и предоставя ефект на матова повърхност вместо блясък.

 

Матиращият топ лак много често се използва за създаване на интересни декорации. Имайте предвид обаче, че носейки матирани нокти, те са по-податливи на надрасквания и нарушаване на декорацията.

 

Топ лак с бляскави частици

Този топ лак е стандартен топ лак, който се използва обикновено, но има добавени частици, които създават бляскави точици върху ноктите. Отново се използват за декорация, за да може да се разнообрази маникюра.

 

Топ лак и база в едно

Топ лак и база в едно е същия продукт като от по-горе. Използва се за два различни процеса един продукт.

 

Какви основи и топ лакове предлагаме в нашия онлайн магазин?

Към момента в нашия магазин имаме продукти на SNB Professional и NailUp. Двете марки са на един производител и са с високо качество. SNB Professional се използва само за професионална употреба, а NailUp можете да ползвате и за домашни условия.

Основа и топ лакове