Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Гъвкава основа за гел лак 15 мл

Гъвкава основа за гел лак 15 мл
Най-продаван -20 %
Гъвкава основа за гел лак 15 мл
28.00 лв.
35.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: GLB10
  • Тегло: 0.02кг

Готови ли сте да я посрещнете? НОВАТА! ГЕЛАК гъвкава основа ще промени представите Ви за издръжливо и гъвкаво базово покритие. Тя е продукт от ново поколение с революционна саморазливна формула. Използва като първа стъпка при маникюр с гел лак. 
Забележете! Тази основа е с по-гъста текстура и прилепва изключително здраво към нокътната повърхност без да се налага нанасянето на Свързващ елемент Ultrabond като първа стъпка. 
Може да се използва за създаване на допълнителен обем, както и за леко удължаване на ноктите. Покритието е безупречно, гладко и гъвкаво. Имитира еластичността на естествените нокти и издържа над 14 дни. Благодарение на високата си гъвкавост основата не се чупи или отлепя при натиск или внезапен удар, а се огъва и предпазва естествените нокти от увреждане. 
Нанася се изключително бързо и лесно. Втвърдява се под стандартна UV светлина за 2 минути или под UV LED светлина за 30 секунди. Отстранява се без проблем с Течност за сваляне на гел-лак. Щадяща е към естествените нокти и може да се използва като основа за всеки цвят ГЕЛАК SNB Professional.
Препоръчваме употребата на ГЕЛАК гъвкава основа при меки, тънки, крехки и огъващи се нокти, както и при нокти, по чиято повърхност има набраздявания и неравности. 
Основни предимства:
- революционна саморазливна формула с по-гъста текстура, която прилепва изключително здраво към нокътната повърхност;
- НЕ СЕ налага нанасяне на Свързващ елемент Ultrabond като първа стъпка;
- запълва всички неравности по нокътната плочка и създава дълготрайно, безупречно гладко и гъвкаво покритие;
- висока гъвкавост, която имитира еластичността на естествените нокти и ги предпазва от увреждане;
- може да се използва за създаване на допълнителен обем и леко удължаване.
Употреба: Нокътната плочка се матира с блок, след което се почиства с Активен препарат за почистване на нокти. За изглаждане на леки неравности внимателно се нанася един слой базово покритие директно върху естествените нокти. Тъй като базата е по-гъста, с нея може да се заличат и по-големи неравности, като и да се направи лек обем в стрес зоната на нокътната плочка. За целта върху вече нанесения първи слой се поставя капка от основата. Ръката се обръща с ноктите надолу към земята. Благодарение на гравитацията лесно се оформя желаният обем. След това ръката бързо се обръща и се поставя под стандартна UV светлина за 2 минути или под UV LED светлина за 30 секунди. След втвърдяване върху базовото покритие се образува лепкав слой, който не е необходимо да се почиства. Директно върху него се нанася избрания цвят Гелак SNB Professional в два слоя, които се втвърдяват последователно и се завършва с предпочитания от професионалиста топ Гелак SNB Professional.

Продуктът е за професионална употреба.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър