Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Гъвкав топ лак 15 мл

Гъвкав топ лак 15 мл
-20 %
Гъвкав топ лак 15 мл
28.00 лв.
35.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: GLB05
  • Тегло: 0.02кг

Представяме Ви иновативен ГЕЛАК гъвкав топ с UV филтър, който предпазва основния цвят от увреждания и промени, като пожълтяване и изсветляване. Създава дълготрайно, гъвкаво покритие, което запазва стъкления си блясък до 14 дни и подчертава блясъка и цвета на основния цвят. Частично имитира гъвкавостта на естествените нокти, като така се предотвратява възможността от напукване на покритието.
Употреба: След оформяне на ноктите и почистване и оформяне на кожната гънка, нокътната плочка се матира с блок пила. 
1. Нокътната плочка се почиства с Активен препарат за почистване на нокти SNB Professional. 
2. Нанася се базов слой SNB ГЕЛАК гъвкава основа, който се полимеризира под стандартна UV светлина за 2 минути или под UV LED светлина за 30 секунди. 
3. Последователно се нанася първи тънък слой от избрания цвят SNB ГЕЛАК и се полимеризира под стандартна UV светлина за 90 секунди или под UV LED светлина за 30 секунди, нанася се втори тънък слой от избрания цвят SNB ГЕЛАК, който отново се полимеризира. 
4. Нанася се тънък слой SNB ГЕЛАК гъвкав топ и се полимеризира под стандартна UV светлина за 90 секунди или под UV LED светлина за 30 секунди. 
5. С тампон, напоен с SNB Течност за почистване на гел, се почиства лепкавия слой и процедурата се завършва с нанасяне на SNB Масло за нокти и кожички.  
Отстраняване на покритието: Гланцът се матира с пила, след което всеки нокът се увива в алуминиево фолио с тънък тампон, предварително напоен с SNB Течност за сваляне на гел-лак. След разтваряне покритието се отстранява с помощта на подходящ инструмент.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър