Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Матиращ топ лак без лепкав слой 15 мл

Матиращ топ лак без лепкав слой 15 мл
-20 %
Матиращ топ лак без лепкав слой 15 мл
28.00 лв.
35.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: GLB07
  • Тегло: 0.02кг

SNB ГЕЛАК КАДИФЕ Топ без лепкав слой създава фин кадифен завършек, който преобразява маникюра! Може да се използва за изцяло матов завършек, върху който по избор да добавите бляскави декорации, или за отделни акценти с матов ефект в дизайна на ноктите.  Създава дълготрайно кадифено покритие върху нанесения цвят SNB ГЕЛАК, като не променя наситеността на избрания цвят. Употреба: След оформяне на ноктите и почистване и оформяне на кожната гънка, нокътната плочка се матира с блок пила.

  1. Нокътната плочка се почиства с Активен препарат за почистване на нокти SNB Professional.
  2. Нанася се базов слой SNB ГЕЛАК гъвкава основа, който се полимеризира под стандартна UV светлина за 2 минути или под UV LED светлина за 30 секунди.
  3. Последователно се нанася първи тънък слой от избрания цвят SNB ГЕЛАК и се полимеризира под стандартна UV светлина за 90 секунди или под UV LED светлина за 30 секунди, нанася се втори тънък слой от избрания цвят SNB ГЕЛАК, който отново се полимеризира.
  4. Нанася се тънък слой SNB ГЕЛАК КАДИФЕ Топ без лепкав слой и се полимеризира под стандартна UV светлина за 2 минути или под UV LED светлина за 60 секунди.

SNB ГЕЛАК КАДИФЕ Топ без лепкав слой позволява да добавите декорации веднага след полимеризиране.

Продуктът е за професионална употреба.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър