Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Основа гел лак NailUP 6 мл

Основа гел лак NailUP 6 мл
Основа гел лак NailUP 6 мл
17.95 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: NUB001
  • Тегло: 0.01кг

Основа за гел лак NailUP 6 мл. е основен продукт, за който трябва да помислите, когато предприемете стъпка за правене на маникюр. Основата за гел лак от серия NailUP на SNB е предназначена за непрофесионална употреба, тъй като е лесна за използване. Тя е гъвкава и се разпределя добре върху нокътната плочка.

 

За какво се използва основа за гел лак NailUP 6 мл?

Ролята на основата за гел лак е да направи по-здрав и издръжлив Вашия маникюр. Когато правите гел лак, употребата на основа преди нанасяне на цветен гел лак е задължителна! Тази стъпка е част от цялостния процес по направата на маникюр

Какви основи съществуват и коя е най-подходяща?

В различните сайтове за продукти за маникюр ще откриете разнообразие от марки, които предлагат различни основи за гел лак. Важно е да можете да различавате видове, за да знаете как да ги използвате. Хубава база за гел лак може да се каже, че е тази, която е на вече доказали се марки. Ние препоръчваме да залагате на марки, които имат изградено име на тероторията на страната, в която живеем. 

Продуктите на SNB са на пазара от 1993г. , което я прави една от най-ранно стартиращите с голяма база от клиенти. Може да бъдете сигурни, че при нас ще откриете само качествени бази за гел лак.

Видове основи за гел лак:

  • Каучукова основа за гел лак
  • Основа с фибро стъкло
  • Цветна база за гел лак
  • Гъвкава база за гел лак

Има ли разлика между основа за гел лак и база за гел лак?

Не, няма разлика дали ще наречете продукта основа или база. Тук разликата идва в превода от английски. Наричаме я основа, защото е основен, базов продукт, който се нанася преди гел лака. Изборът как ще наричате продукта е изцяло Ваш.

Как правилно да използвате основа за гел лак NailUP 6 мл?

За да използвате правилно основа за гел лак NailUP 6 мл, трябва да спазвате реда на нанасяне на продуктите. Освен това нокътната плочка трябва да бъде добре почистена и дехидратирана, а това основно става с два качествени продукта - Активен преперат за нокти и Ultrabond. Хубаво е да внимате с нанасянето на самата основа и да пазите кожичките, тъй като е възможно гел лака да се отвори.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър