Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Основа с фибростъкло 15 мл

Основа с фибростъкло 15 мл
Най-продаван -15 %
Основа с фибростъкло 15 мл
50.00 лв.
58.68 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: GLB03
  • Тегло: 0.02кг

Сега е още по-лесно и приятно да подсилите слабите нокти или да прикриете неравностите по нокътната повърхност с ГЕЛАК фибростъкло. Този разтворим гел е изключително лесен за нанасяне, оформяне и изпиляване. Част е от система ГЕЛАК SNB Professional. Подходящ е за изграждане на дължина, за заглаждане на неравности и корекции по ноктите, както и за постигане на естествен вид на нокътната плочка. Можете да го използвате, за да попълните набраздявания по естествените нокти или за уплътняване на много тънки нокти преди нанасяне на гел лак. 
SNB ГЕЛАК фибростъкло се нанася след като сте отнели гланца на естествените нокти с пила, почистили сте нокътната плочка с Активен препарат за почистване на нокътна плочка и сте нанесли Свързващ елемент Ultrabond. 
Препоръчително е да нанасяте SNB ГЕЛАК фибростъкло на много тънък първи слой, като го втривате добре в нокътната плочка. При нанасянето на втори слой можете да добавите толкова гел, колкото е необходимо, за да оформите желания вид. Ако е необходимо, можете да използвате форми за изграждане и да изградите желаната дължина на един или всички нокти. Създаденото покритие се втвърдява под UV светлина за 2 минути или под UV LED светлина за 60 секунди. След това трябва да почистите лепкавия слой и да оформите с пила до постигане на желаната форма, дължина и обем.  
SNB ГЕЛАК фибростъкло е разтворим гел и се отстранява с течност за сваляне на гел лак.

Продуктът е за професионална употреба.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър