Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Свързващ елемент ULTRABOND 15 мл

Свързващ елемент ULTRABOND 15 мл
Най-продаван
Свързващ елемент ULTRABOND 15 мл
12.95 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: NPO500
  • Тегло: 0.02кг

Свързващ елемент Ultrabond 15 мл. се използва, като връзка между естествения нокът и останалите продукти, които се нанасят при гел лак. Този продукт може да се използва при процедура гел лак,изграждане на нокти с гел и акрил.

Характеристики на свързващ елемент Ultrabond 15 мл

Продуктът е разработен от нашите специалисти, като е напълно безвреден за Вашите естествени нокти. За разлика от киселинните обезмаслители, Ultrabond щади нокътната плочка и прави добра връзка между нея и другите продукти. Ultrabond не предизвиква алергии. Можете да го нанасяте спокойно по целия нокът и да не се притеснявате, ако нацапате кожичките. Свързващият елемент Ultrabond 15 мл. не изгаря кожата и има лека миризма.

Начин на използване на продукта

След като имате един добре почистен нокът от кутикули, прах и замърсявания, чрез активен препарат за нокти SNB. Нанесете свързващ елемент Ultrabond 15 мл. и изчакайте няколко секунди. Продуктът се нанася в тънък слой по целия нокът и не изсъхва, а остава леко лепкав слой, който се захваща успешно за основа за гел лак. По-натам можете да извършите здрав и издръжлив маникюр с гел лак.

Важна допълнителна информация за Ultrabond

Не поставяйте Ultrabond върху удължители. Дръжте продукта далеч от пряка слънчева светлина и много горещо. Съхранявайте го, така както всеки гел лак.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър