Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Tоп гел лак с лепкав слой NailUP 6 мл

Tоп гел лак с лепкав слой NailUP 6 мл
Tоп гел лак с лепкав слой NailUP 6 мл
17.95 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: NUT001
  • Тегло: 0.01кг

Топ лак с лепкав слой NailUP 6 мл. е продукт, който се използва за запечатване на готовия маникюр. Този артикул е съществено важен при изграждане на гел лак в каквито и да е условия. Без него направата на маникюр е невъзможна. NailUP е серия, която е създадена за използване в домашни условия, което означава, че продуктите са безвредни и лесни за нанасяне. 

 

За какво се използва топ гел лак с лепкав слой NailUP 6 мл?

Ролята на топ гел лак е да съхрани вече готовия маникюр. Топ лакът е последното покритие, което трябва да се нанесе, за да имате завършен маникюр. Той се изпича в UV лампа за 60 секунди. Топ лак с лепкав слой NailUP 6 мл. е с лепкаво покритие, което означава, че след изпичането му е нужно да се махне лепкавия слой с течност за премахване на лепкав слой. Обърнете внимание на това, че някои от гел лаковете са силно пигментирани и е възможно при нанасяне на топ лак четката да се замърси с цвят от гел лака. Затова ние препоръчваме да почиствате четката след всяко нокътче.

Задължително ли е да използваме топ гел лак?

Да, задължително е да се използва топ лак като завършек на Вашия маникюр. В случай, че не поставите топ лак е възможно да изтриете част от пигментацията на гел лака. С времето гел лака Ви ще избледнее и ще започне да пада по-бързо от очакваното, ако не използвате топ лак.

Видове топ гел лак

Основно топ лаковете можем да разделим на два вида:

  • Топ гел лак с лепкав слой - Това е вид топ гел лак, който има лепкаво покритие след изпичане. За този вид продукт е известно, че лепкавия слой служи за по-голяма защита на вече готовия маникюр;
  • Топ лак без лепкав слой - Когато топ гел лака е без лепкаво покритие, маникюрът се създава по-бързо, тъй като пропускате стъпката с махане на лепкавия слой. Много маникюристки предпочитат този продукт, тъй като процедурата става по-бърза.

Други видове топ гел лак, които нашите клиенти често купуват са:

  • Топ лак с матово покритие - Матовото покритие е красиво и различно от лъскавия топ гел лак. Въпреки че е красиво, то крие опасности от по-бързо нарушаване на красивия си вид;
  • Топ лак с бляскави частици - Лъскавите частици в топ лака са брокат, който обикновено е без лепкав слой и служи за добавяне на допълнителен блясък към маникюра.

Какъв топ гел лак да изберем?

Изборът какъв топ лак да изберете зависи изцяло от Вашето предпочитание. Нашата практика показва, че най-често маникюристите купуват топ гел лак с лепкав слой NailUP 6 мл. или топ без лепкав слой. Матиращият топ лак също се купува често, но той не е продукт, който можете да използвате при направата на всеки маникюр. Той се използва за направата на матирани нокти или специални декорации.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър