Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

АКТИВЕН ГЕЛ ЗА КРАКА С ЛАВАНДУЛОВО МАСЛО И ПРОПОЛИС 100

АКТИВЕН ГЕЛ ЗА КРАКА С ЛАВАНДУЛОВО МАСЛО И ПРОПОЛИС 100
АКТИВЕН ГЕЛ ЗА КРАКА С ЛАВАНДУЛОВО МАСЛО И ПРОПОЛИС 100
16.95 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: JP1602-100
  • Dimensions: 0.10cm x 0.00cm x 0.00cm

Съвместно с партньорите ни от Япония разработихме нова ПРЕМИУМ грижа за педикюр с високо съдържание на натурални съставки. След много проучвания, разработки и тестове на формули, имаме удоволствието да Ви представим Активен гел за крака с лавандулово масло и прополис. Той надеждно предпазва кожата на ходилата от развитие на гъбични инфекции, особено в зоната между пръстите на краката. Предотвратява появата на неприятна миризма и сърбеж. 

Подбрахме и съчетахме натурални активни съставки, които да обгрижат кожата и да подобрят нейното състояние и ги вложихме в състава на гела. Комбинация от прополис и лавандулово масло действа антибактериално, противовъзпалително, предпазва кожата от развитието на гъбички и нежно я дезодорира. Вложихме и глицерин, който задържа влагата и предпазва кожата от външни въздействия на средата. Добавихме в състава на гела ментол, който допълнително дезодорира и освежава и бизаболол, който има успокояващо и антимикробно действие.

Тествахме редица опаковки и подбрахме най-подходящата, която да осигури максимален комфорт и удобство при използването на продукта. Затова сега той е представен в нов флакон от 100 мл с асансьорна помпа, която позволява пълното му използване.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър