Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Баня за педикюр 750 мл

Баня за педикюр 750 мл
-25 %
Баня за педикюр 750 мл
30.00 лв.
40.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: PSP300
  • Тегло: 0.75кг

Когато говорим за добър професионален педикюр, ние обръщаме специално внимание на бързото, лесно и ефективно почистване на краката и ходилата при поддръжаща процедура, затова разработихме SNB Баня за педикюр в професионална опаковка от 750 мл с удобна за дозиране помпа.

Банята почиства кожата на краката и ходилата, освежава, дезодорира и значително ускорява процеса на омекотяване на вроговената тъкан, като по този начин улеснява нейното отстраняване. В състава на банята е включена балансирана комбинация от соли, които действат противовъзпалително и освежаващо. Прецизното съчетаване на млечна, гликолова, лимонена, ябълчна и салицилова киселина улеснява омекотяването на вроговената тъкан, ускорява клетъчното обновление и тонизира кожата на краката и ходилата. След банята краката са дезодорирани, а кожата е предпазена от възпаления и инфекции.

Основни предимства на продукта:
- ефективно почиства кожата на краката и ходилата;
- омекотява вроговената тъкан и значително улеснява отстраняването ѝ;
- ускорява клетъчното обновление;
- действа противовъзпалително, дезодориращо и освежаващо.

Употреба: 3 помпи от банята за педикюр се добавят във вана, пълна с приблизително 4 литра топла вода. Краката се потапят в направения разтвор за 10-15 минути. Времето може да бъде удължено в зависимост от моментното състояние на кожата на ходилата.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър