Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

ЖЕЛЕ ЗА ПЕДИКЮР 250 МЛ

ЖЕЛЕ ЗА ПЕДИКЮР 250 МЛ
ЖЕЛЕ ЗА ПЕДИКЮР 250 МЛ
ЖЕЛЕ ЗА ПЕДИКЮР 250 МЛ
ЖЕЛЕ ЗА ПЕДИКЮР 250 МЛ
ЖЕЛЕ ЗА ПЕДИКЮР 250 МЛ
14.90 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: PSP200
  • Тегло: 0.25кг

Желе за педикюр 250 мл. на SNB е професионален продукт, който можете да използвате при извършване на процедура педикюр. Продуктът е лесен за нанасяне. Ролята му е да почиства краката от натрупана, вроговена кожа. След неговата употреба по-лесно се обработват мазоли, кокоши тръни и трениране на впити нокти

Предназначение на желе за педикюр 250 мл.

Ние препоръчваме продуктът да се използва от професионални маникюристи, които практикуват медицински педикюр, тъй като желе за педикюр се изполва преди третиране на проблеми по краката. Кокоши тръни, впити нокти и мазоли могат да се лекуват само от професионалисти, които имат нужната квалификация. В домашни условия продуктът може да допринесе приятно усещане.

Начин на употреба на продукта

Нанесете голямо количество от желе за педикюр 250 мл. върху проблемния участък. Завийте краката в найлоново пликче и ги оставете за 15 минути. Целта на тази част от процедурата е краката да се затоплят и желето да подейства. След като махнете найлоновата торба почистете желето за педикюр със суха кърпа и изпилете проблемния участък с пила за педикюр. Измийте краката след като приключите процедурата, а преди измиване използвайте скраб за крака за най-добър резултат.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър