Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Комплект грижа при гъбични инфекции

Комплект грижа при гъбични инфекции
Комплект грижа при гъбични инфекции
150.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: KIP011
  • Тегло: 1.50кг

Продуктите са подбрани внимателно, за да осигурят надеждна защита от поява на гъбични инфекции по ходилата, между пръстите на краката и по ноктите. Съвместното им използване е предпоставка за успешно третиране на гъбични инфекции в начален стадий и предпазване от повторната им проява. Подходящи са както за професионална употреба в салоните за красота, така и за предпазваща грижа в домашни условия. 

  • SNB Омекотител за нокти облекчава дискомфорта при впити нокти и спомага срещу болезненото им врастване. При врастването на ноктите се създават условия за инфекции, срещу които действат продуктите с клотримазол на SNB, които благодарение на включеното в състава им и бергамотово масло имат ефективно противогъбично, антисептично, успокояващо и дезодориращо действие.
  • SNB Предпазващ лосион с клотримазол предлага предпазване срещу развитие на гъбични инфекции чрез безконтактно приложение - флаконът от 15 мл е удобен за нанасяне в областта на ноктите, а разфасовката от 110 мл е подходяща за впръскване между пръстите и по ходилата.
  • SNB Предпазващ крем с клотримазол освен да се бори с гъбичките в начален стадий, спомага за обновяване и подобряване общото състояние на кожата, нейната еластичност и хидробаланс.
  • SNB Дезодорираща пудра за крака е най-подходящият съюзник срещу излишната влага по кожата на стъпалата, като предпазва от изпотяване, неприятна миризма и поява на инфекции.

За най-добри резултати се препоръчва ежедневно третиране на проблемните зони. Съдържа : 1. Предпазващ крем за крака с клотримазол 100 мл - 3 бр 2 . Предпазващ лосион с клотримазол 110 мл - 3 бр 3 . Предпазващ лосион с клотримазол 15 мл - 6 бр 4 . Омекотител за нокти SNB 50 мл - 4 бр 5. Дезодорираща пудра за крака 100 гр - 3 бр Препоръчителна цена за препродажба на 1 брой: 1. Предпазващ крем за крака с клотримазол 100 мл - 14.95 лв 2 . Предпазващ лосион с клотримазол 110 мл - 21.90 лв 3 . Предпазващ лосион с клотримазол 15 мл - 8.90 лв 4 . Омекотител за нокти SNB 50 мл - 7.90 лв 5. Дезодорираща пудра за крака 100 гр - 9.50 лв

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър