Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Разделители за пръстите на краката 1 чифт

Разделители за пръстите на краката 1 чифт
Най-продаван
Разделители за пръстите на краката 1 чифт
2.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: PAM101
  • Тегло: 0.00кг

Разделители за пръстите на краката 1 чифт са продукт, който се използва за по-лесното нанасяне на гел лак върху ноктите на краката. Много често пръстите на краката са слепени един за друг, а дори понякога са един върху друг, което е трудност за нанасяне на гел лак. При процедура педикюр е хубаво да разполагате с тези разделители за по-лесна работа.

Приложение на продукт разделител за пръстите на краката 1 чифт

През продукта по-лесно ще можете да нанасяте гел лак върху ноктите на краката. Ако не разполагате с разделител за пръстите на краката 1 чифт ще е нужно да държите на разстояние пръстите с ръка, което е неудобно за Вас. Освен това, ако работите с обикновени лакове е нужно да изчакате.

Педикюр с гел лак и разделител за пръсти

При педикюр с гел лак е хубаво да използвате разделител за пръсти, ако клиента има проблемни и неправилно израснали пръсти. С продукта е лесно да поставите крака в uv лампа

Педикюр с обикновени лакове и разделител за пръсти

При лакиране с обикновени лакове е нужно да изчакате продукта да изсъхне. Най-добре изчакайте това да се случи с разделители за пръсти, за да не размажете лака. Както знаете ноктите на краката не са толкова лесни за управление, за разлика от тези на ръцете.

Разделителите за пръсти на краката ще Ви свържат чудесна работа и за гел лак на краката и за обикновен лак върху ноктите на краката.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър