Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

РОЗОВА ПИЛА 100-120 ЗА НАТРУПВАНИЯ ПО КОЖАТА

РОЗОВА ПИЛА 100-120 ЗА НАТРУПВАНИЯ ПО КОЖАТА
Най-продаван
РОЗОВА ПИЛА 100-120 ЗА НАТРУПВАНИЯ ПО КОЖАТА
8.90 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: INPP022
  • Тегло: 0.05кг

Розова пила 100-120 за натрупвания по кожата се използва единствено за крака и по-точно ходила. С тази пила лесно и бързо ще остраните вроговената кожа. Това е универсална пила за крака, с която се работи лесно.

Какво означава розова пила 100-120 за натрупвания по кожата?

Преди да закупите каквато и да е пила за нокти или крака е важно да се информирате относно грида. Грид представлява цифровата стойност, която е задължително да бъде спомената върху името на продукта или най-малко в описанието. Тази цифрова стойност дава представа колко е груба пилата. Трябва да имате предвид, че колкото по-малки са числата, толкова е по-груба пилата. Така например пила 60-80 за натрупвания по кожата в син цвят е една от възможно най-грубите пили. Въпреки че кожата по краката е груба и трудна за отстраняване трябва да внимавате и да не натискате много. В случая розова пила 100-120 за натрупвания по кожата е с по-слаба грубина и се използва при нормално груба кожа. 

Как правилно да използвате продукта?

Розова пила 100-120 за натрупвания по кожата се използва директно върху ходилата и вроговената кожа. Хубаво е преди да започнете отстраняване на натрупванията да накиснете краката в топла вода със соли за педикюр. Този процес ще позволи на краката да отпуснат кожата и да я разкиснат. А това от своя страна ще позволи по-лесното отстраняване на вроговената кожа.

Важна информация преди използване на пила за натрупване по кожата 100-120

Ако мъртвата кожа по Вашите крака е много груба и почти невъзможна за отстраняване, то това не е Вашия продукт. В сайта ни ще откриете пили с по-голям грид, подходящи за много големи натрупвания по краката. Синята пила с грид 60-80 е точно такава. Пила за натрупване по кожата 100-120 се използва за сравнително нормални крака с малки до средни натрупвания. И все пак без значение какво е натрупването е добре да накиснете краката във ваничка с педикюрни соли.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър