Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

СИНЯ ПИЛА 60-80 ЗА НАТРУПВАНИЯ ПО КОЖАТА

СИНЯ ПИЛА 60-80 ЗА НАТРУПВАНИЯ ПО КОЖАТА
СИНЯ ПИЛА 60-80 ЗА НАТРУПВАНИЯ ПО КОЖАТА
8.90 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: INPP023
  • Тегло: 0.05кг

Синя пила 60-80 за натрупвания по кожата се използва единствено за крака и по-точно ходила. С тази пила лесно и бързо ще остраните вроговената кожа.

Какво означава синя пила 60-80 за натрупвания по кожата?

Преди да закупите каквато и да е пила за нокти или крака е важно да се информирате относно грида. Грид представлява цифровата стойност, която е задължително да бъде спомената върху името на продукта или най-малко в описанието. Тази цифрова стойност дава представа колко е груба пилата. Трябва да имате предвид, че колкото по-малки са числата, толкова е по-груба пилата. Така например пила 60-80 за натрупвания по кожата в син цвят е една от възможно най-грубите пили. Въпреки че кожата по краката е груба и трудна за отстраняване трябва да внимавате и да не натискате много.

Как правилно да използвате продукта?

Синя пила 60-80 за натрупвания по кожата се използва директно върху ходилата и вроговената кожа. Хубаво е преди да започнете отстраняване на натрупванията да накиснете краката в топла вода със соли за педикюр. Този процес ще позволи на краката да отпуснат кожата и да я разкиснат. А това от своя страна ще позволи по-лесното отстраняване на вроговената кожа.

Важна информация преди използване на пила за натрупване по кожата 60-80

Внимавайте при работа с пила с грид 60-80. Тази пила е доста груба и има риск от изпилване на здрава кожа, ако не внимавате и не следите къде е здравата кожа. Продуктът се използва за отстраняване на много големи натрупвания по кожата. Обърнете внимание, че здравата кожа има приятен розов цвят, а мъртвата кожа е бяла и липсват розови следи. 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър