Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

МАСЛО ЗА ТЕРАПИЯ НА НОКТИ 15 МЛ

МАСЛО ЗА ТЕРАПИЯ НА НОКТИ 15 МЛ
МАСЛО ЗА ТЕРАПИЯ НА НОКТИ 15 МЛ
Най-продаван
МАСЛО ЗА ТЕРАПИЯ НА НОКТИ 15 МЛ
МАСЛО ЗА ТЕРАПИЯ НА НОКТИ 15 МЛ
МАСЛО ЗА ТЕРАПИЯ НА НОКТИ 15 МЛ
13.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: GLB20
  • Тегло: 0.02кг

Предупреждаваме Ви, че ще се влюбите в тази грижа за естествените нокти! Представяме Ви чудотворна формула с натурални масла за възстановяване и укрепване на увредени, тънки и слаби нокти.  

ЕФЕКТ
Тази терапия за укрепване на ноктите е изключително подходяща за прилагане след многократно механично отстраняване на изкуствено покритие или третиране с професионални препарати и разтворители. Ефективно действие в една капка! Възвръща здравината, гъвкавостта и блясъка на естествените нокти.
СЪСТАВ
В състава на маслото има висок процент натурални масла от бадем, арган, жожоба, съчетани с витамини А и Е. Съставките са с комплексно укрепващо и предпазващо от дехидратация действие. Подобряват еластичността на кожната гънка, омекотяват я и я подхранват.
ПРИЛОЖЕНИЕ
За интензивна терапия в салоните за красота: капнете капка върху естествения нокът и в областта на кожната гънка и втрийте с лек масаж и поставете в загряващи ръкавици за засилване на ефекта. Препоръчително е комбинирането с терапия за витализиране на кожата или с поставяне на серум или друг продукт с възстановяващо, хидратиращо и подхранващо действие. Ако след терапията ще бъде поставяно изкуствено покритие, то ръцете трябва да бъдат поставени за кратко в баня за маникюр, а ноктите добре почистени с четка за маникюр и подсушени. 
Като завършваща стъпка при процедура маникюр: капнете капка върху естествения нокът и в областта на кожната гънка и втрийте с лек масаж.
За възстановяване на слаби и увредени нокти в домашни условия: капнете капка върху естествения нокът и в областта на кожната гънка и втрийте с лек масаж. За най-добър ефект прилагайте най-малко 2 пъти ежедневно в продължение минимум на 1 месец.
За поддържане и подхранване на нокти с изкуствено покритие е препоръчително ежедневно нанасяне и втриване в областта на кожната гънка.

Продуктът е за професионална употреба.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър