Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

Препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP 100 мл

Препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP 100 мл
Препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP 100 мл
15.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: NUP101
  • Тегло: 0.10кг

Препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP 100 мл. е един от най-често използваните препарати за маникюр, без които един гел лак не би могъл да се свали без него. Хубаво е да помислим за цялостния процес - поставяне на гел лак и сваляне на гел лак

 

За какво се използва препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP 100 мл?

 

Препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP 100 мл. представлява течност, с която лесно се отстранява стария гел лак. Той е предназначен за домашна употреба, тъй като с него се работи лесно и е безвреден. Освен, че този препарат служи за сваляне на гел лак, негово друго приложение е премахване на лепкавия слой от топ лак. Ако лепкавия слой от топ лак не се премахне, то маникюрът Ви не е завършен. Това е доста неприятно, тъй като по маникюра Ви ще се налепят различни замърсявания. 

Този продукт е чудесен, тъй като съчетава цели две функции в себе си - препарат за сваляне на гел лак и препарат за почистване на лепкав слой.

 

Съдържание на препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP 100 мл

Този вълшебен продукт съдържа полезни съставки, които действат благоприятно на Вашите нокти. Той е изключително щадящ, което е огромен плюс, ако искате да запазите Вашите нокти здрави. 

 

Основно препарат за почистване и сваляне на гел лак NailUP 100 мл съдържа:

  • Алое - Подхранва ноктите и ги прави здрави;
  • Ланолин - Защитава ноктите от загуба на влага, което означава, че ги хидратира;
  • Витамин Е - Действието на Витамин Е е антиоксидантно и предпазващо. Все пак всички ние сме запознати с благоприятното действие на този витамин;
  • Масло от рицин - Благодарение на рицин и розова вода ноктите не побеляват, а запазват своя естествен цвят и не изглеждат, сякаш са били с множество наранявания.
  • Розова вода.

 

Стъпки за почистване на лепкав слой от гел лак с препарат за почистване NailUP

След като сте нанесли гел лак в два слоя един след друг следва да се постави топ лак, който да запечата избрания от Вас дизайн. Можете да изберете топ лак от нашия сайт в категория основа и топ лакове. Обикновено повечето топ лакове имат лепкав слой, който се премахва, чрез напояване на тампон с препарат за почистване NailUP 100 мл. Този тампон се втрива в нокътя до пълно премахване на лепкавия слой.

 

Стъпки за сваляне на гел лак 

Важно е да се отстрани лъскавото покритие на топ лак с пила, като внимаваме да не препилим нокътя. Върху всеки нокът се поставя напоем тампон с течността от продукта и се овиват с  фолио или се поставят щипки за премахване на гел лак, които също можете да откриете в нашия сайт. Изчаква се около 10-15 минути, а след това покритието започва да пада с помощта на избутвач, който също можете да откриете при нас.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър