Menu
Your Cart

Продукти за декорация

Производител: SNB
Можете да поръчате 10 броя или повече, но не и по-малко от това блестящо бижу за нокти...
3.00 лв.
Показани 1 от 12 | 371 (31 Страници)

Декорациите върху ноктите са много важни за голяма част от клиентите, които си правят гел лак. Може да се каже, че потребителите на гел лак услугата могат да се разделят на два вида. Едните предпочитат по-изчистени нокти с едноцветен маникюр, а другите обичат ноктите им да са различни и с декорации.

 

Някои от специалистите умеят да рисуват много добре, но някои правят страхотен изчистен маникюр без да могат да рисуват. Ако не можете да рисувате, а много искате да направите нещо интересно върху ноктите, то декорациите за нокти са точно за Вас. Дори да можете да рисувате някои от декорациите ще бъдат чудесни, като допълнение към декорацията.

 

Продукти за декорации по ноктите

Хубаво е, ако сте майстор маникюрист да се заредите с голям набор от продукти за декорации по ноктите. Клиентите стават все по-капризни и всеки път искат нови модели. От тук идва и причината специалистите в бранша да се обучават и надграждат непрекъснато. Декорациите за нокти ще Ви помогнат да направите един чудесен маникюр.

Имаме огромен избор от декорации, които ще Ви послужат за различни модели. По-долу ще Ви изброим някои от най-търсените декорации за нокти.

 

Камъчета за нокти

Камъчетата за нокти са универсални декорации, които задължително трябва да притежавате. Ние имаме голям набор от камъчета за нокти. Някои от тях са цветни, а други са Swarovski – изтънчени и стилни за ръцете Ви.

 

Понякога камъчетата могат да се слагат за завършек на някоя декорация, като й придават лек блясък. А друг път можете да предложите на някоя клиентка, която обича само изчистен маникюр да й поставите камъче на някой нокът за разнообразие. Има обаче и клиенти, които обожават камъчета и биха си направили цял нокът с камъчета.

Камъчетата за нокти са изключително важна декорация, която се търси от клиентите и стои чудесно върху ноктите.

 

Гел бои за маникюр

Гел боите за маникюр се използват за рисуване на декорации. Те са страхотни продукти за декорации, тъй като за разлика от гел лаковете те нямат лепкав слой. И все пак спокойно можете да рисувате декорации и с гел лакове. Можете да разгледате гел боите ни за маникюр и техните цветове. Някои от тях са специално създадени и трудно бихте открили конкретния цвят гел лак.

Задължително обаче е да притежавате гел боя в черен цвят, с която да правите контурите на своите декорации. Гел боята в черно е силно пигментирана и лесно се отличава дори при много тънки линии. Тя отново няма лепкав слой и не е нужно да изтривате лепкавия слой след нея. Черния гел лак не може да замени черната гел боя, тъй като той е слабо пигментиран и е в пъти по-течен, за разлика от гъстата гел боя.

Лепенки за нокти

Лепенките за нокти най-вече се препоръчват за майстори, които не могат да рисуват или не искат да губят време в рисуване. Лепенките се поставят изключително лесно с помощта на вода и инструмент за закрепяне.

Стъпките за поставяне на лепенки за нокти са следните:

  • Изрежете внимателно лепенката за нокти по края на декорацията. Хубаво е да не оставяте излишно пространство, защото ще Ви е трудно да поставите лепенката. Изрежете толкова, колкото Ви е нужно;
  • Поставете в купичка малко хладка вода;
  • Поставете вече изрязаната лепенка във водата за около 2 минути;
  • Когато тя сама се отдели от шаблона, с помощта на инструмент я извадете и поставете върху нокътя;
  • Натиснете добре лепенката към нокътя и изчакайте няколко секунди да изсъхне;
  • Когато вече тя не се размества нанесете топ лак, за да я запечатат.

 

Стикери за цял нокът

Стикерите за цял нокът се поставят на същия принцип като лепенките. Единствената разлика е, че те са за цял нокът. Когато изрязвате стикера се старайте да обърнете внимание на Вашия естествен нокът. Опитайте се да изрежете стикера с големината на нокътя, за да може да пасне добре. И все пак дори да не пасне не е проблем, защото когато създавате изкуство няма правилно и грешно. Все пак това е Вашия дизайн.

 

Шаблони за декорации с гел лак

Ние създадохме тези шаблони за декорации с гел лак в помощ на начинаещите маникюристи, за да могат да създават декорации за нокти бързо и лесно.

Един от най-харесваните шаблони за декорации, които купуват нашите клиенти са тези за различните видове френски маникюр. Всички знаем колко е сложно да създадем идеалния френски маникюр, затова шаблоните идват на помощ.

 

3D стикери за маникюр

3D стикерът се поставя отново във вода и се спазват същите инструкции като при декорациителепенки и стикери. Разликите обаче са, че 3D стикерът е релефен и придава форма и обем на декорацията.

Много красиви са 3D стикерите на коледна тематика, тъй като изглеждат много стилно и изящно.

 

Маникюр с декорации

Красивите маникюри, които правят най-голямо впечатление са с декорации. Всяка година хиляди специалисти се явяват на конкурси за най-добра декорация, при които използват продукти за декорация, с които печелят първи места. Всеки специалист трябва да има нужните продукти за декорация, за да достави нужните изисквания на своите клиенти. Ако не можете да рисувате, то си вземете набор от стикери и лепенки, с които да създавате страхотни декорации върху ноктите.

Продукти за декорация