Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

ДЕО ПУДРА ЗА КРАКА ТЕЛЕСЕН ЦВЯТ С ЛАВАНДУЛОВО МАСЛО И ПРОПОЛИС 100 ГР

ДЕО ПУДРА ЗА КРАКА ТЕЛЕСЕН ЦВЯТ С ЛАВАНДУЛОВО МАСЛО И ПРОПОЛИС 100 ГР
-9 % Няма наличност
ДЕО ПУДРА ЗА КРАКА ТЕЛЕСЕН ЦВЯТ С ЛАВАНДУЛОВО МАСЛО И ПРОПОЛИС 100 ГР
15.00 лв.
16.40 лв.
  • Наличност: Няма наличност
  • Модел: JP1603
  • Тегло: 0.10кг

Новата ни део пудра за крака телесен цвят с лавандулово масло и прополис 100 гр. е създадена по иновативна формула, която гарантира добри резултати. Пудрата осигурява защита на краката от изпотяване и премахва неприятната миризма. Тя е напълно незабележима поради цвета си. Без проблем можете да я носите през лятото.

Характеристика на део пудра за крака телесен цвят с лавандулово масло и прополис 100 гр.

Телесният цвят на пудрата позволява тя да бъде незабележима, дори когато носите чехли и сандали. Подобрихме това, тъй като повечете пудри са в бял цвят и оцветяват краката. Главната цел на продукта е да премахне изпотяването от краката. Този продукт покрива всички изисквания на нашите клиенти. Благодарение на талк и каолин се поема влагата и премахва изпотяването от краката, а също действат противовъзпалително. Както знаем влагата е едно от любимите условия на бактериите и гъбичките. Део пудра за крака телесен цвят с лавандулово масло и прополис 100 гр. предпазва от гъбични инфекции и дезодорира. Ментолът придава свежест и приятна миризма на продукта. 

Начин на използване на пудрата

Можете да използвате део пудра директно върху краката за най-добър ефект. Някои от нашите клиенти поръсват вътре в обувките си, тъй като често обувките са проблемни. Ефектът от използването на пудрата е мека, гладка и защитена кожа на краката.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър