Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

ПРЕДПАЗВАЩ ЛОСИОН С КЛОТРИМАЗОЛ 15 МЛ

ПРЕДПАЗВАЩ ЛОСИОН С КЛОТРИМАЗОЛ 15 МЛ
ПРЕДПАЗВАЩ ЛОСИОН С КЛОТРИМАЗОЛ 15 МЛ
9.85 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: PSA070
  • Тегло: 0.02кг

Предпазващ лосион с клотримазол 15 мл. е предназначен за лекуване на гъбички по ноктите. Продуктът се използва също и като превенция от гъбички по ноктите. Хубаво е всички ние да се грижим за ноктите на краката си преди да има проблем. 

Предпазващ лосион с клотримазол 15 мл. против гъбички

Гъбичките са ужасен проблем върху ноктите и краката, който ако не се лекува на време може да се разрасне и да нанесе огромни щети върху ноктите и кожата. Всеки трети българин е страдал от гъбички по краката. Причината е, че краката ни обути в маратонки създават перфектни условия за развитие на гъбички. Гъбичките обичат влага и тъмно, а именно носенето на маратонки дълго време прави краката потни и лишени от кислород. Предпазващ лосион с клотримазол 15 мл. ще Ви предпази от гъбична инфекция по ноктите и ще помогне за премахването й, ако вече сте развили такава.

Състав на продукта

Предпазващият лосион е биологично тестван продукт, който действа безотказно срещу гъбички.

Две основни масла в продукта са:

  • Бергамово масло;
  • Клотримазол.

Тези две масла действа противогъбично и подобряват състоянието на нокътната плочка - правят я блестяща и красива, а кожата запазва своята еластичност.

Начин на употреба на предпазващ лосион

Капнете няколко капки по нокътя и кожната гънка и оставете така продукта да действа. Не го отмивайте или изтривайте. Той сам ще подейства и попие. Предпазващ лосион клотримазол 15 мл. трябва да се използва поне два пъти двено в продължение на 2 месеца. Ако нокътната плочка е силно инфектирана, нанесете върху мястото, където е гъбичката поне три пъти дневно.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър