Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

АМПУЛИ АКТИВЕН ПОДХРАНВАЩ И ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС Х 5 БР STEP 2

АМПУЛИ АКТИВЕН ПОДХРАНВАЩ И ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС Х 5 БР STEP 2
Няма наличност
АМПУЛИ АКТИВЕН ПОДХРАНВАЩ И ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС Х 5 БР STEP 2
45.00 лв.
  • Наличност: Няма наличност
  • Модел: MPS715
  • Тегло: 0.10кг

Ампули активен подхранващ и хидратиращ комплекс х 5 бр Step 2 представляват иновативен продукт, който възстановява кожата, като се нанася в две прости стъпки. Хидратиращият и подхранващ комплекс действа благоприятно на кожата, като я прави по-млада и добре хидратирана и възстановена. Както всички знаем с годините кожата губи някои от качествата си като еластичност и хидратация. Затова създадохме този страхотен продукт, който се прилага в две стъпки, за да даде всичко необходимо на Вашата кожа.

Как да използвате алпули активен подхранващ и хидратиращ комплес х 5 бр Step 2?

За да въздействат положително на кожата Ви апули активен подхранващ и хидратиращ комплекс трябва да се нанасят в две стъпки. Първата стъпка, която трябва да предприемете е да откриете добър крем,който да нанасете върху Вашата кожа, а втората стъпка е смесването на крема с ампулите.

Вземете 10гр. от крем за лице, който сте избрали и го смесете добре с една ампула активен подхранващ и хидративащ комплес и разбъркайте добре получената смес с помощта на дървена бъркалка. Ще се получи смес, която трябва внимателно да нанесете върху кожата на Вашето лице. Този чудотворен разтвор ще даде нужната еластичност и хидратация на кожата. Добре е да използвате ръцете си и да направите лек масаж, там където сте нанесли от сместа, за да може тя да се приема по-лесно от кожата Ви. Ако Ви остане още от сместа, можете да я съхраните и да я ползвате отново след няколко дни за още по-добър резултат.

Какво е съдържанието на всяка една ампула в комплекса?

Във всяка една ампула има прекрасни съставки, които да подействат хидратиращо на Вашата кожа.

Най-ценните съставки в ампулите са:

  • Алое Вера;
  • D-Panthenol.

Те са в натурално състояние, за да може да запазят своите благоприятни свойства върху кожата. Комбинацията от Алое Вера и D-Panthenol действа силно хидратиращо на кожата на лицето. Добавяйки крем за лице можете да достигнете само добри резултати.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър