Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

АМПУЛИ АКТИВЕН ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС 10 БР STEP 2

АМПУЛИ АКТИВЕН ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС 10 БР STEP 2
Няма наличност
АМПУЛИ АКТИВЕН ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС 10 БР STEP 2
45.00 лв.
  • Наличност: Няма наличност
  • Модел: MPS710
  • Тегло: 0.10кг

Ампули активен хидратиращ комплекс 10 бр Step 2 представляват иновативен продукт, който възстановява кожата, като се нанася в две прости стъпки. Хидратиращият комплекс действа благоприятно на кожата, като я прави по-млада и добре хидратирана. Както всички знаем с годините кожата губи някои от качествата си като еластичност и хидратация. Затова създадохме този страхотен продукт, който се прилага в две стъпки, за да даде всичко необходимо на Вашата кожа.

Как да използвате алпули активен хидратиращ комплес 10 бр Step 2?

За да въздействат положително на кожата Ви апули активен хидратиращ комплекс трябва да се нанасят в две стъпки. Първата стъпка, която трябва да предприемете е да откриете добър крем,който да нанасете върху Вашата кожа, а втората стъпка е смесването на крема с ампулите.

Вземете 10гр. от крем за лице, който сте избрали и го смесете добре с една ампула активен хидративащ комплес и разбъркайте добре получената смес с помощта на дървена бъркалка. Ще се получи смес, която трябва внимателно да нанесете върху кожата на Вашето лице. Този чудотворен разтвор ще даде нужната еластичност и хидратация на кожата. Добре е да използвате ръцете си и да направите лек масаж, там където сте нанесли от сместа, за да може тя да се приема по-лесно от кожата Ви. Ако Ви остане още от сместа, можете да я съхраните и да я ползвате отново след няколко дни за още по-добър резултат.

Какво е съдържанието на всяка една ампула в комплекса?

Във всяка една ампула има прекрасни съставки, които да подействат хидратиращо на Вашата кожа.

Най-ценните съставки в ампулите са:

  • Алое Вера;
  • D-Panthenol.

Те са в натурално състояние, за да може да запазят своите благоприятни свойства върху кожата. Комбинацията от Алое Вера и D-Panthenol действа силно хидратиращо на кожата на лицето. Добавяйки крем за лице можете да достигнете само добри резултати.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър