Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

ЕНЕРГИЗИРАЩ КРЕМ С МАСЛО МОНОЙ ОТ ТАИТИ 100 МЛ

ЕНЕРГИЗИРАЩ КРЕМ С МАСЛО МОНОЙ ОТ ТАИТИ 100 МЛ
ЕНЕРГИЗИРАЩ КРЕМ С МАСЛО МОНОЙ ОТ ТАИТИ 100 МЛ
-16 % Няма наличност
ЕНЕРГИЗИРАЩ КРЕМ С МАСЛО МОНОЙ ОТ ТАИТИ 100 МЛ
ЕНЕРГИЗИРАЩ КРЕМ С МАСЛО МОНОЙ ОТ ТАИТИ 100 МЛ
ЕНЕРГИЗИРАЩ КРЕМ С МАСЛО МОНОЙ ОТ ТАИТИ 100 МЛ
20.00 лв.
23.90 лв.
  • Наличност: Няма наличност
  • Модел: MPS810
  • Тегло: 0.10кг

Енергизиращ крем с масло моной от Таити 100 мл. е крем богат на полезни масла предназначен за различни типове кожа. Продуктът може да се използва ежедневно, като не прие опасности от прекомерна употреба.

 

Ефект на крема с масло от моной 

Този продукт ще направи кожата Ви свежа, тонизирана и с нужната енергия, която една поддържана кожа излъчва. Кремът с масло от моной предпазва от стрес и странични въздействия на околната среда. Стресът може да повлияе отрицателно на Вашата кожа, затова ние Ви препоръчваме ежедневна употреба на енергизиращ крем с масло моной от Таити 100 мл, а също и време за почивка. 

Продуктът съдържа следните полезни вещества:

  • Масло моной от Таити;
  • Кофеин, който да й даде нужната енергия и да бъде свежа;
  • Витамин А;
  • Бизаболол;
  • Масло от Арган;
  • Масло от Шия.

Всички тези полезни вещества спомагат за забавянето на стареенетотонизират и хидратират кожата. Този крем не оставя следи от използването му, а се попива перфектно от кожата. Миризмата на крема е нежна с аромат на разцъфнали цветя.

 

Предимства на енергизиращ крем с масло моной от Таити 100 мл.

Кожата е винаги освежена и подхранена, благодарение на масло моной. Резултатът е гладка и мека кожа, а останалите масла спомагат за забавянето на стареенето и възстановяват клетките в нея. Кофеинът предпазва и тонизира кожата. Възобновяването на клетките и подобряването на еластичността се случва с помощта на Витамин А. Бизаболол е трайно противовъзпалително и действа успояващо. Огромно предимство на енергизиращия крем с масло моной от Таити е, че не съдържа парабени, силикони, минерални масла и пропилен гликол. Не съдържа парфюмна композиция, а приятенен аромат от моной. Омазняването е гарантирано премахнато, тъй като продукта се попива изцяло.

Начин на употреба на продукта

Можете да използвате продукта всеки ден без притеснения. Нанася се върху всяка част от тялото - ръце, цяло тяло, лице, там където има нужда от тонизиране и възстановяване. Най-добре е да го нанасяте сутрин или вечер преди лягане.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър