Menu
Your Cart
Високо качество
Лесна поръчка
Бърза доставка

ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ, КРАКА И ТЯЛО 200 МЛ

ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ, КРАКА И ТЯЛО 200 МЛ
Най-продаван -9 %
ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ, КРАКА И ТЯЛО 200 МЛ
16.00 лв.
17.60 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: MPS131
  • Тегло: 0.20кг

Овлажняващ крем за ръце, крака и тяло 200 мл. се използва, за да направи кожата по-мека, нежна и без загрубели участъци. Както се вижда от името на продукта, той овлажнява и се прилага върху цялото тяло. Ароматът, който оставя върху тялото е на шоколад и кокос. Ако харесвате по-сладникави миризми, това е Вашият продукт.

Съдържание на овлажняващ крем за ръце, крака и тяло 200 мл.

За да може продуктът да изпълнява максимално добре своята функция - да овлажнява и омекотява кожата, ние добавихме страхотни съставки, които се комбинират чудесно.

Вещества в овлажняващ крем за ръце, крака и тяло 200 мл:

  • Алое Вера - Главна съставка, която спомага за хидратацията;
  • Витамин Е - Подхранва, подобява еластичността.

Начин на нанасяне на продукта

Продуктът е подходящ за ежедневна употреба. Препоръчваме да го използвате по-често през лятото, тъй като през този сезон кожата губи влага.

Хубаво е кожата да бъде суха, когато нанасяте овлажняващ крем за ръце, тяло и крака. Втривайте внимателно с масажни движения крема. Той лесно се поема от кожата и не оставя лепкаво покритие или допълнително омазняване.

Обърнете внимание, че под капачката има предпазно фолио, което защитава продукта. Фолиото запазва всички полезни съставки в крема за ръце, тяло и крака. Не забравяйте да отстраните фолиото преди употреба и задължително го затваряйте с капачката след като сте готови.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър