Menu
Your Cart

Четки

ДВЕ! четки в една. Изключително удобна и практична за работа, тази двойна четка за гел е от изкуствен косъм и комбинира четка овал #6 и плоска четка #4. И двете четки са плътни и позволяват висок контрол над UV гела...
21.90 лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)

Четките за маникюр са един от основните инструменти за всеки специалист. Маникюристът е артист, който не може да работи без четки. Гел лаковете се нанасят благодарение на четките, които са в самото шишенце. Както четката за гел лак трябва да бъде удобна, за да се нанася гел лака до кутикула, така и четките за декорация и поставяне на други материали са изключително важни.

 

Ние разполагаме с четки, които са предназначени за нанасяне на определен материал като акрил или гел за изграждане, а също и различни четки за декорации. Ако работите с професионална четка, то по-лесно ще бъде и нанасянето.

Четки за нанасяне на гел

Четките за нанасяне на гел могат да бъдат от естествен или изкуствен косъм. Ние Ви препоръчваме четки от естествен косъм. С обикновени четки би било невъзможно или много трудно да нанасяте гел. Гелът е материал, който е много по-различен от гел лак и е нужно четката да може да го задържи и разпредели.

 

При нанасяне на акрил четката е много по-различна и специализирана за този материал. При нас ще откриете четки, които са страхотни и отговарят на различни изисквания на нашите клиенти.

 

Професионални четки за маникюр

Професионалните четки за маникюр са инструменти, които се използват за почистване, лакиране и декориране на ноктите.

 

Някои от типовете професионални четки за маникюр, които се използват са:

  • Четка за премахване на прах - Това е четка със сравнително къси и плътни влакна, които се използват за премахване на прашинки от ноктите преди нанасяне на обикновен лак или гел;
  • Четка за нанасяне на гел или акрил - Тази четка е специално предназначена за нанасяне на гел или акрил върху ноктите при изграждане или удължаване. Тя е с по-дебели и устойчиви влакна, които позволяват по-прецизно нанасяне и моделиране на материала;
  • Четка за декорации и детайли - Тази четка е с много тънки и фини влакна, които се използват за рисуване на декорации, фини линии или детайли върху ноктите. Тя е полезна за създаване на сложни дизайни и украси.

 

Важно е да изберете професионални четки за маникюр, които са изработени от висококачествени материали и имат удобни дръжки.

 

Четки за рисуване на декорации върху ноктите

Декорациите са много важна част от създаването на визията на маникюра. За всеки тип декорация са нужни различни по вид четки, за да постигнете определен ефект.

 

При нас ще откриете следните четки за декорации:

  • Тънка и къса четка – Тази четка се използва основно за рисуване на детайли по декорациите. Също е удобна за правенето на тънки контури на декорациите;
  • Тънка и дълга четка – Тази четка се използва за постигане на тънки и дълги линии. С нея лесно се правят прави и дълги четки;
  • По-плоска четка – Тази четка се използва за рисуване на обекти. С нея също можете да направите френски маникюр;
  • Скосена четка
  • Четка за омбре
  • Детайлна четка
  • Овална четка

 

Изборът на четка е съобразен с това каква декорация искате да постигнете. Всяка от четките препоръчваме за професионална употреба.